21. maj 2019
Vestegnens Politi satte i februar efter en stjålet bil i Hvidovre. Det blev starten på en sag, hvor tre mænd nu er frifundet for en anklage om at have været i besiddelse af en revolver med patroner.
Vestegnens Politi satte i februar efter en stjålet bil i Hvidovre. Det blev starten på en sag, hvor tre mænd nu er frifundet for en anklage om at have været i besiddelse af en revolver med patroner.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frifundet for anklage om revolver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frifundet for anklage om revolver
Vestegnen - 09. august 2018 kl. 07:02
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tre unge mænd er i Retten i Glostrup blevet frifundet for at have været i besiddelse af blandt andet en revolver med patroner og anden ammunition.

Den ene - en 22-årig mand - er i samme sag blevet dømt for brugstyveri, spirituskørsel, besiddelse af hash og for at have kørt over for rødt lys fem gange.

Hele sagen startede tilbage i februar i år i Hvidovre. Her observerede en patrulje fra Vestegnens Politi to biler, som man gerne ville se nærmere på. Bilerne stoppede dog ikke, da politiet gjorde tegn til det, og patruljen satte derfor efter de to biler.

Politibetjentene kom på et tidspunkt uden om den bagerste bil og fortsatte efter den forreste, der kørte over for flere røde lys. Det endte med, at bilen blev standset.

Vestegnens Politi gennemsøgte efterfølgende den rute, man var kørt ad. Her fandt politiet en revolver med patroner, og en sportstaske, hvor der blandt andet lå patroner i. De tre mænd blev anholdt og sigtet for våbenbesiddelse. De har alle tre siddet varetægtsfængslet, mens politiet har efterforsket sagen.

Tirsdag frifandt Retten i Glostrup de tre mænd for våbenbesiddelse.

Den ene - en 22-årig mand - blev dømt for brugstyveri af den bil, de var kørende i, for spirituskørsel, besiddelse af hash og for fem gange at have kørt over for rødt lys. Straffen lød på 30 dages fængsel, en bøde på 10.000 kroner og frakendelse af kørekortet i et år.

Da de tre blev frifundet for våbenbesiddelse, er de ikke længere varetægtsfængslet i sagen.

Om dommene vil blive anket, er der endnu ikke taget stilling til.

- Nu skal vi først have lejlighed til at læse dommen i detaljer. Derefter vil der blive taget stilling til en eventuel anke, siger anklager Charlotte Jørgensen fra anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi.