21. august 2019
Eivør giver koncert i Viften i Rødovre søndag den 24. marts.
Eivør giver koncert i Viften i Rødovre søndag den 24. marts.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortryllende musikalsk aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortryllende musikalsk aften
Vestegnen - 23. marts 2019 kl. 11:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange kender til Eivør. Mange har hørt Eivør på et eller andet tidspunkt - men ved de virkelig hvem Eivør er og hvad hendes band kan?

Svaret bliver givet, når Eivør giver koncert i Viften i Rødovre søndag den 24. marts kl. 16. Der er få billetter tilbage, oplyser Viften.

Eivør skrev og udgav sit første album som 16-årig og brugte de næste mange år på at spille til folkfestivaler, jazzfestivaler og rockfestivaler.

Som musiker er Eivør særdeles alsidig. Hun har mørke dybe sange om tåge på Færøerne og lette rammende sange om kærlighed og de er alle hyllet ind i trommer, synths, guitar og ikke mindst Eivørs fortryllende vokal.

Efter godt to år på landevejen, udsolgte debutshows i UK, kæmpe shows i USA og flere shows end nogensinde før i Sverige, er Eivør nået til sit næste studiealbum. Først er hun dog lige med til at indspille og skrive soundtracket til BBCs TV/Netflix satsning »Last Kingdom«. Den nye plade er sat til at udkomme i 2019 - dog ikke med en officiel udgivelsesdato endnu.

Eivør elsker at spille live i Skandinavien og derfor betyder denne tour rigtig meget for bandet. Touren kommer til at bestå af nye såvel som gamle sange og selvfølgelig med Eivørs fantastiske humør.