19. oktober 2018
Vestegnens Politi vil fortsat gerne høre fra folk, som har oplysninger i forbindelse med et forsøg på voldtægt lørdag den 30. december 2017.
Vestegnens Politi vil fortsat gerne høre fra folk, som har oplysninger i forbindelse med et forsøg på voldtægt lørdag den 30. december 2017.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsøg på voldtægt: Søger stadig vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsøg på voldtægt: Søger stadig vidner
Vestegnen - 08. januar 2018 kl. 17:18
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vestegnens Politi har fået kontakt til det cykelhold, som blev efterlyst i forbindelse med et forsøg på voldtægt i Vestskoven lørdag den 30. december.

arrow Læs også: Efterforsker forsøg på voldtægt: Cykelryttere efterlyses

Vestegnens Politi efterforsker en anmeldelse om forsøg på voldtægt lørdag den 30. december 2017 cirka kl. 12 på stisystemet ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup. I den forbindelse efterlyste efterforskerne offentligt oplysninger om et cykelhold, som kunne have set noget mistænkeligt under deres kørsel forbi gerningsstedet, lige før forbrydelsen skete.

»Vi har nu talt med cykelholdet, men vi hører stadig gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stierne mellem Ring 3 og Oxbjergvej lørdag den 30. december ved middagstid,« siger efterforsker Steffen Johannesen.

Det kvindelige offer har beskrevet gerningsmanden som en kraftig mand på 40-50 år, 180-185 cm høj og med skægvækst i ansigtet. Han var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

Kvinden midt i 30'erne var ude at lufte sin hund, som gik løs i området. På stien blev hun revet omkuld, og gerningsmanden satte sig på hende. Kvinden skreg op, og det fik hunden til at komme springende for at forsvare kvinden. Hunden bed angiveligt gerningsmanden i ansigtet eller halsen, og han opgav overfaldet og flygtede ad stisystemet i Vestskoven.

På baggrund af den tidligere efterlysning har efterforskerne hos Vestegnens Politi modtaget otte henvendelser, som de nu arbejder videre med.

Politiet vil dog fortsat gerne høre fra alle, der har set noget. Henvendelse kan ske til Vestegnens Politi døgnet rundt på telefon 43861448.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk