16. december 2017
Torslunde Festival gik i gang fredag aften, hvor Peter Belli var hovednavn.
gallery icon

Se billedserie

Torslunde Festival gik i gang fredag aften, hvor Peter Belli var hovednavn.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Forrygende start på hyggelig festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Forrygende start på hyggelig festival
Opdateret 19. maj 2017 kl. 22:19
Vestegnen - 19. maj 2017 kl. 21:45
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I det mest fantastiske festivalvejr tog Torslunde Festival fredag aften hul på et lige så fantastisk program.

Fredagens hovednavn var ingen ringere end Vestegns-personligheden Peter Belli. Han har i en alder af 73 år besluttet sig for at skrue ned for tempoet og afslutter en glorværdig karriere med en stor turné rundt i Danmark - og starten gik i Torslunde foran et stort publikum, som fik en enestående chance for at sige farvel til en legende i dansk rock.

Og alle var med, da Peter Belli gik på scenen med en blanding af gamle og nye numre. Der var godt fyldt op i festteltet, og der blev danset på bordet.

Det tegner til at blive en af de mest succesrige Torslunde Festival'er nogensinde. Et fantastisk program kombineret med rigtig godt vejr, er en stor del af forklaringen.

»Det har været forrygende, og vi er tæt på at have udsolgt til lørdagens hovednavn, Dodo & the Dodos,« fortæller Søren Larsen fra Torslunde Festivalen fredag aften.

»Man skal skynde sig, hvis man vil sikre sig en billet,« understreger han.

Der er nemlig også Torslunde Festival lørdag den 20. maj. Kokken 15.00 starter husorkestret Orkan med en god gang old school rock og kører på med et helt særligt swing, indtil Billy Cross indtager scenen med traditionel amerikansk rock'n roll med masser af guitar og høj energi. Efter denne optakt indtages scenen af ingen ringere end Dodo & the Dodos, som er en institution i dansk musik. I mere end 30 år har de leveret syng-med hits som Vågner i natten, Sømand af verden, Vi gør det vi kan li' og alle de andre.

Herefter præsenteres det nye danske countryband Hillbilly Bones, som spiller nye og gamle numre, som alle kan være med på. Aftenen afsluttes med en kæmpe dansefest leveret af Kærså - Remar & friends. Bandet består af rygraden fra Danseorkesteret, Moonjam med flere, og publikum får alle de gode gamle fra dengang. Der bliver helt sikkert trængsel på dansegulvet.

Det er 17. gang der er Torslunde Festival, og det sker på forårsgrønne marker i landlige omgivelser på Torslundevej 34 nær Torslunde Landsby i Ishøj.

Torslunde Festival kaldes for Danmarks mindste og hyggeligste. Det forhindrer dog ikke, at kvaliteten af både musik, mad, bar og stemning er helt i top.

I det store firemastede cirkustelt er der plads til 600 danseglade og tørstige gæster, og i den velassorterede bar kan man få alle ønsker opfyldt med hensyn til farverige drinks eller kolde fadøl.

Der er også sørget for, at man kan få et godt måltid mad; Tina's pølser og Grillguru.dk vil servere lækker festivalmad med et ekstra kvalitetstwist.

Se flere oplysninger på www.torslunde-festival.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk