17. januar 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forårskoncert med violin og piano

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårskoncert med violin og piano
Vestegnen - 14. maj 2018 kl. 11:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to unge talenter violinisten Anna Egholm og pianisten Jonathan Siahaan giver koncert den i Hundige Kirke den 15. maj kl. 20. Der er gratis adgang.

Anna Egholm har som violinist vundet flere konkurrencer, bl.a. Berlingskes Musikkonkurrence, Øresunds Solist 2009 og 2016, Jacob Gades Violinkonkurrence, Nordisk Solistkonkurrence 2014 og tredjepræmie i »Debut Berlin«. I november 2017 vandt hun både førstepræmie og publikumsprisen i den internationale violinkonkurrence »Concours International de Violon d'Avignon - Ginette Neveu.« Det var første gang en dansker var blandt pristagerne.

Anna Egholm har været solist med flere orkestre, heriblandt DR Symfoniorkesteret, Malmø Symfoniorkester og Bergen Filharmonikerne, og hun studerer for øjeblikket i Schweiz på en solistkandidatuddannelse. Hun spiller på en Gagliano fra 1763, venligst udlånt af Augustinus Fonden.

Jonathan Siahaan har også vundet adskillige internationale priser, bl.a. Berlingskes Musikkonkurrence, Steinways Piano Festival og DR's talentkonkurrence »Spil for livet«.

Jonathan Siahaan har optrådt som solist sammen med Odense Symfoniorkester, Det Kongelige Kapel og Sjællands Symfoniorkester, og foruden solokarrieren er han også en aktiv kammermusiker.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk