11. december 2017
Cirkus Arena og Motor Mille flytter teltpælene til en ny adresse i Avedøre end den oprindeligt planlagte onsdag den 16. august. Foto: Kasper Loeftgaard/Cirkus Arena
Cirkus Arena og Motor Mille flytter teltpælene til en ny adresse i Avedøre end den oprindeligt planlagte onsdag den 16. august. Foto: Kasper Loeftgaard/Cirkus Arena
Foto: Kasper Løftgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Før forestilling: Cirkus Arena rykker til ny adresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Før forestilling: Cirkus Arena rykker til ny adresse
Vestegnen - 12. august 2017 kl. 11:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Cirkus Arena åbner teltdugen for sine gæster onsdag den 16. august kl. 19 i Avedøre er det på Avedøre Tværvej og ikke som oprindeligt planlagt på Avedøre Stationsvej.

Onsdag den 16. august skulle Motor Mille og hele Cirkus Arena have spillet forestilling på det grønne område ved Avedøre Station. Kommunen har dog meddelt, at pladsen i øjeblikket ikke er egnet til cirkus, da den er omdannet til en byggeplads.

Cirkus Arenas rødgule telt vil derfor i stedet blive slået op i Avedørelejren ved Avedøre Tværvej, hvor der er forestilling onsdag aften som planlagt.

I år kan cirkuspublikummet i Hvidovre glæde sig til en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og føre både børn og voksne ind i eventyrenes magiske verden.

Motor Mille er konferencier, og sammen med artister i verdensklasse giver hun publikum en fortryllende aften.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk