19. juni 2021
En 17-årig ung mand blev afsløret med en skarpladt pistol på Brøndby Strand Station. Han er nu idømt ét år og tre måneders fængsel.
En 17-årig ung mand blev afsløret med en skarpladt pistol på Brøndby Strand Station. Han er nu idømt ét år og tre måneders fængsel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følte sig truet: Nu er 17-årig selv i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følte sig truet: Nu er 17-årig selv i fængsel
Vestegnen - 06. maj 2021 kl. 14:33
Af Peter Erlitz

Onsdag aften var Vestegnens Politi synligt til stede omkring Brøndby Strand Station, som en del af politiets tryghedsskabende indsats.

For en 17-årig ung mand fik det konsekvenser. Politifolkene spottede den unge mand og en nærmere undersøgelse viste, at han var i besiddelse af en skarpladt pistol.

Han blev anholdt kort efter klokken 22, og torsdag formiddag endte sagen med en straksdom i Retten i Glostrup, hvor den 17-årige blev idømt ét år og tre måneders ubetinget fængsel.

I retten forklarede den 17-årige, at han havde anskaffet sig pistolen for at kunne beskytte sig selv, i forbindelse med han tidligere var blevet overfaldet. Den 17-årige erkendte besiddelse af pistolen og modtog dommen.

Retten bestemte, at han skal begynde afsoningen med det samme.

Straffen til den 17-årige er lavere end normalt for besiddelse af skydevåben. Det skyldes hans unge alder, ligesom hans fulde tilståelse har haft indflydelse på dommen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?