14. december 2017
Alle børn og unge fra hele Greve kan være med i turneringen, hvis de kan stille med et hold på max fem deltagere. Foto: Hundige Boldklub
gallery icon

Se billedserie

Alle børn og unge fra hele Greve kan være med i turneringen, hvis de kan stille med et hold på max fem deltagere. Foto: Hundige Boldklub
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodbold skal samle børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold skal samle børn og unge
Vestegnen - 18. april 2017 kl. 08:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 13. maj bliver ValHallen i Hundige samlestedet for en masse fodboldglade børn og deres heppende familier. Hundige Boldklub og den boligsociale indsats Greve Nord Projektet er gået sammen om at lave en stor fodboldturnering for alle børn og unge i alderen 6-16 år.

»Vi vil gerne lave en dejlig lørdag for alle børnene og de unge i området, hvor de kan komme og have det sjovt sammen med kammeraterne, uden at det koster noget. Vi håber naturligvis også, at deres forældre, søskende og venner vil komme og være med til at heppe, så vi kan lave en hel festdag ud af det,« siger Jan Holst Andersen, der er formand i Hundige Boldklub.

Martin Stærk Hansen, der er børne- og ungemedarbejder i Greve Nord Projektet, forklarer, at en fodboldturnering på tværs af boligområderne er en god måde at samle børnene og de unge på.

»Vi vil gerne være med til at ryste børnene og de unge mere sammen, så de kan møde hinanden over en sjov aktivitet. Der bor mange børn i de almene boligområder her, og sådan et arrangement er en god måde til at samle hele bydelen,« siger han.

Fodbold samler

Jan Holst Andersen har været tilknyttet boldklubben i mange år, og han fortæller, at netop boldspil er en god måde at samle børn og unge.

»Det er en sjov og hyggelig ting at mødes om, og man kan altid spille bold, selvom man ikke kender hinanden så godt. Det bliver en fælles leg, som man også kan tale om bagefter. Det er desværre blevet ret udbredt, at børn og unge sidder med hver deres telefon og ikke leger rigtigt sammen. Det giver fodbold og turneringen her en oplagt mulighed for, og samtidig er det jo sundt for os alle at komme ud og bevæge os,« forklarer han.

Ved fodboldturneringen den 13. maj skal børnene og de unge tilmelde sig som et hold, og der vil være fine sponsorerede præmier til vinderne af hver aldersgruppe.

Som en vigtig del af fodboldturneringen er også DIF get2sport, som Hundige Boldklub officielt blev en del af i 2016. Get2sport donerer præmier mm. til fodboldturneringen.

»Vi vil meget gerne støtte op om fodboldturneringen i Greve Nord, fordi det er et rigtig godt initiativ for en masse børn og unge, der får muligheden for at opleve glæden ved at spille bold. Hundige Boldklub er netop blevet get2sport klub for at styrke klubbens eksisterende rummelighed endnu mere. Derfor vil vi gerne hjælpe til at lokalområdets børn og unge i højere grad får indsigt og lyst til at blive en del af fællesskabet i og omkring Hundige Boldklub. Også de børn og familier, der måske ellers ikke ville opsøge klubben,« siger Lars Kruse, der er konsulent i DIF get2sport.

Samarbejde for børnene

»Det er helt gratis at være med, for vi vil gerne lave en god og sjov dag for de børn og unge, der har lyst til at være med. Der er ikke nogen, der skal være afholdt fra at deltage fordi det koster penge. De skal bare have en dejlig dag, som de kan se tilbage på og glæde sig over,« fortæller Martin Stærk Hansen.

Fodboldturneringen er åben for alle, og at man ikke behøver spille hverken i Hundige Boldklub eller nogen anden fodboldklub for at være med.

»Det er jo også en måde for de unge at prøve sig selv af og se, om det er noget, de kunne tænke sig at blive en del af,« forklarer Jan Holst Andersen.

Fodboldturneringen er en del af et større, løbende samarbejde mellem Hundige Boldklub og Greve Nord Projektet. Formålet er at kunne bruge hinandens viden og muligheder til dels at hjælpe nogle af de børn og unge i gang, der gerne vil gå til fodbold, men også sammen at støtte op om de børn og familier, der ikke har så mange ressourcer eller oplever udfordringer i hverdagen. Her kan der være store fordele i at foreningslivet, boligorganisationerne m.fl. arbejder sammen for at støtte både børnene og familierne.

Vil du spille med?

Fodboldturneringen afholdes lørdag den 13. maj kl. 10-18 i ValHallen, Hedelunden 2, 2670 Greve.

Det er helt gratis at spille med, og man kan deltage, hvis man er mellem 6 og 16 år. Man skal tilmelde sig som hold på max 5 deltagere, og det er vigtigt, at man tilmelder sig før selve turneringen, for der er kun plads til et vist antal hold.

Pladserne fordeles efter først til mølle, så det er bare om at få meldt sig selv og sit hold til.

Man kan læse mere - også om tilmelding - på www.grevenord.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk