20. oktober 2018
René Meyrowitsch fra Albertslund er en af arrangørerne af foredaget. Foto: Dansk Røde Kors
René Meyrowitsch fra Albertslund er en af arrangørerne af foredaget. Foto: Dansk Røde Kors
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flygtning fortæller om krigens traumer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flygtning fortæller om krigens traumer
Vestegnen - 15. november 2017 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 20. november fra 18.30 til 20.30 kan man opleve et foredrag om flugten fra et krigshærget land, og om hvordan man vænner sig til en hverdag i Danmark.

Det er Popal Naseri, en afghansk flygtning, der fortæller om sin rørende rejse, og om hvordan han undslap Talebans jerngreb. Popal Naseri kom til Danmark i 2010 som uledsaget flygtningebarn.

Arrangementet foregår på Café Albertine i Albertslund, som administreres af Grennesminde, der er en fond med hovedsæde i Høje-Taastrup Kommune med socialøkonomisk fokus, der har mange års erfaring med unge med særlige behov.

Derudover er René Meyrowitsch fra Albertslund også en af folkene bag. Han er af jødisk afstamning og har selv levet i en familie, som var traumatiseret af krig og flugt. Hans forældre og storebror blev reddet af frivillige fra en koncentrationslejr under anden verdenskrig.

René Meyrowitsch har haft livet som flygtning tæt inde på livet, og derfor har han blandt andet arrangeret en støttekoncert, hvor indtjeningen gik en lejrtur for 23 uledsagede flygnningebørn i Danmark.

Udover Popal Naseri vil også Anders Ladekarl, generalsekretær i Dansk Røde Kors, stå på talerstolen og fortælle om det arbejde, Dansk Røde Kors laver.

Tilmelding til arrangementet skal ske senest den 17. november i Cafe Albertine, eller på mail: Auk@gminde.dk. Der skal betales entré. Læs mere på Café Albertines Facebook-side.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk