16. juli 2019
Vestegnens Politi eftersatte sent lørdag aften en bil, der kørte over for rødt lys.
Vestegnens Politi eftersatte sent lørdag aften en bil, der kørte over for rødt lys.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flugtbilist endte i havnen: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flugtbilist endte i havnen: Politiet søger vidner
Vestegnen - 10. marts 2019 kl. 09:41
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En halv time lang eftersættelse af en personbil sent lørdag aften endte med, at flugtbilisten kørte i vandet i Brøndby Havn. Nu søger Vestegnens Politi efter vidner, som har været udsat for en faresituation i forbindelse med eftersættelsen.

Det hele startede med, at en 39-årig mand i en Ford Mondeo personbil kl. 23.34 kørte over for rødt lys i et kryds på Park Alle. En patrulje fra Vestegnens Politi ville derfor stoppe bilen, men det ville den 39-årige mand ikke. Han trykkede på speederen for at slippe væk fra politiet.

Politipatruljen satte efter, og i den forbindelse kørte den 39-årige flere gange over for rødt lys. På Gammel Køge Landevej lagde politiet sømmåtter ud på vejen for at stoppe bilen, men den 39-årige kørte videre. Eftersættelsen fortsatte på stisystemet omkring Brøndby Havn, hvor bilen endte med at køre i vandet. Den 39-årige forlod bilen og blev efterfølgende anholdt to minutter over midnat.

Hverken den 39-årige eller andre kom til skade i forbindelse med biljagten. Den 39-årige var dog så medtaget af opholdet i det kolde vand, at han besvimede og måtte tjekkes på skadestuen.

Søndag formiddag er den 39-årige fortsat i politiets varetægt, med henblik på, at han skal afhøres. Derefter vil han blive kørt tilbage til fængslet - det var nemlig sådan, at den 39-årige var udeblevet fra afsoning i forbindelse med han havde udgang fra fængslet.

Den 39-årige er mistænkt for spiritus- og narkokørsel. Desuden er han sigtet for en stribe overtrædelser af færdselsloven, og for i grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde at have voldt nærliggende fare for andres liv eller førlighed, oplyser vagtchefen hos Vestegnens Politi.

Vidner kan kontakte Vestegnens Politi på telefon 43861448.