28. oktober 2020
En 34-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter en voldsom hændelse i Ishøj søndag aften.
En 34-årig mand er blevet varetægtsfængslet efter en voldsom hændelse i Ishøj søndag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere vidner ringede til politiet: Fængslet for grov vold mod ex-kæreste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere vidner ringede til politiet: Fængslet for grov vold mod ex-kæreste
Opdateret 12. oktober 2020 kl. 21:21
Vestegnen - 12. oktober 2020 kl. 16:57
Af Peter Erlitz

Der var tumult, råb og skrig, da en kvinde søndag aften blev overfaldet på sin bopæl i Ishøj. I en sådan grad, at flere vidner hørte det og ringede til Vestegnens Politi.

Politiet anholdt en 34-årig mand, da han kravlede over hegn og flygtede væk fra stedet. Han er mistænkt for at udsætte sin tidligere kæreste for grov vold, og blev mandag eftermiddag fremstillet i grundlovforhør i Retten i Glostrup. Det skete in absentia - det vil sige, at manden var for syg til at møde fysisk op i retten, og derfor kendes hans forklaring ikke.

Dommeren valgte at varetægtsfængsle den 34-årige mand frem til den 4. november, på en mistanke om grov vold. Mandens forsvarer tog forbehold for eventuelt at kære varetægtsfængslingen til Østre Landsret. Forsvareren mente ikke, at der var grundlag for at varetægtsfængsle manden, og slet ikke for grov vold.

Det var ganske dramatisk, hvad der foregik på kvindens bopæl søndag aften, både inde og uden for. Kvinden lå og sov, da ex-kæresten bankede på døren og blev lukket ind. Ifølge sigtelsen endte det med, at hun blev overfaldet med blandt andet slag i hovedet.

Hun flygtede ud af huset, og her fortsatte overfaldet, ifølge sigtelsen. Hun blev slået, der blev taget halsgreb, og noget af hendes hår blev skåret af med en stor køkkenkniv. Gerningsmanden truede hende ifølge sigtelsen også med kniven.

Ifølge den retsmediciner, der undersøgte kvinden, havde hun fået en række læsioner i ansigtet og på kroppen, men var ikke i livsfare. Også gerningsmanden kom til skade under tumulten.

Flere vidner hørte tumulten og ringede til Vestegnens Politi, som meget hurtigt efter overfaldet kom med fuld udrykning og anholdt den mistænkte mand. Efterfølgende undersøgte politiet området og sikrede spor og tekniske beviser, blandt andet en køkkenkniv.

Den mistænkte mand skal igen fremstilles i grundlovsforhør, når han er rask nok til at møde op fysisk.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?