18. juni 2021
Palle Thomsen er en af kandidaterne ved valget til Realdanias repræsentantskab. Han vil kæmpe for, at flere unge bliver medlemmer.
Palle Thomsen er en af kandidaterne ved valget til Realdanias repræsentantskab. Han vil kæmpe for, at flere unge bliver medlemmer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere unge i forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere unge i forening
Vestegnen - 08. maj 2021 kl. 18:28

Mangler man viden om, hvordan man bygger mere bæredygtigt? Eller vil man bare gerne have større livskvalitet i sin bolig? Så er der hjælp af få hos Realdania.

Realdania er en filantropisk forening, som arbejder for livskvalitet i det byggede miljø. Det er gratis at blive medlem. Medlemmerne får adgang til spændende arrangementer og viden - og rabat til forskellige kulturinstitutioner.

Lige nu er der valg til Realdanias repræsentantskab. En række kandidater stiller op - blandt andre Daniel Skovhus Larsen, Albertslund, Morten Torbjørn Andersen, Albertslund, Peter Knub, Hvidovre, og Kristine van het Erve Grunnet, Rødovre.

Det er Realdania-medlemmer fra Albertslund, Bornholm, Brøndby, Glostrup, Greve, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Køge, Lejre, Roskilde, Rødovre, Solrød og Vallensbæk, der kan afgive deres stemme i den skriftlige afstemning, der slutter 25 maj.

En anden kandidat, Palle Thomsen, vil arbejde for, at foreningen Realdania får flere unge medlemmer.

Alt for få unge boligejere er i dag medlem af foreningen. Administrerende direktør i Dansk Byggecentre, Palle Thomsen, vil derfor kæmpe for, at flere unge boligejere melder sig ind i foreningen. Derfor genopstiller han til repræsentantskabet for Realdania.

- Andelen af unge ud af Realdanias 165.000 medlemmer er for lille. Vi skal derfor være langt mere der, hvor de unge er. Blandt andet på de sociale medier, hvor vi skal fortælle dem om vores gratis vejledning fra nogle af de mest vidende byggefolk i Danmark, siger Palle Thomsen.

Mange unge kender nemlig ikke mulighederne i Realdania, hvor de får adgang til viden, indflydelse og arrangementer sammen med andre, som er interesserede i arkitektur, bykvarterer og byer.

- Et medlemskab er gratis, så alle boligejere kan være med. Der er hjælp at hente, hvis man ønsker, at huset skal være bæredygtigt. Er man til eksperimentelle huse eller klassiske parcelhuse, så er der også ekspertise, man kan trække på. Og så bliver man en del af spændende fællesskab, siger Palle Thomsen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?