26. marts 2019
To biler stødte fredag aften sammen i krydset Ishøj Stationsvej og Industribuen i Ishøj - formentlig fordi den ene kørte over for rødt lys.
gallery icon

Se billedserie

To biler stødte fredag aften sammen i krydset Ishøj Stationsvej og Industribuen i Ishøj - formentlig fordi den ene kørte over for rødt lys.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere uheld i trafikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere uheld i trafikken
Vestegnen - 30. november 2018 kl. 18:44
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beredskab og politi er fredag eftermiddag og aften rykket ud til flere trafikuheld - det mest alvorlige i Rødovre.

Kl. 15.04 kom meldingen om en trafikulykke i krydset Nordre Ringvej og Slotsherrensvej i Rødovre, hvor en 41-årig knallertkører blev ramt af en højresvingende bil. Den 41-årige knallertkører blev kvæstet ved ulykken og blev kørt på hospitalet til behandling for blandt andet knoglebrud, men meldes uden for livsfare.

Klokken 17.30 stødte to biler sammen i krydset mellem Ishøj Stationsvej og Industribuen i Ishøj, og både Vestegnens Politi og Østsjællands Beredskab i Taastrup hastede til stedet. Her kom ingen personer dog noget til fysisk, men der skete en del materiel skade. Ifølge de foreløbige oplysninger var årsagen, at den ene bil kørte over for rødt lys i krydset.

Kort tid efter kom der melding om et trafikuheld på Motorring 3 ved Brøndby. Også her rykkede politi og beredskab ud. Ingen personer kom noget alvorligt til, oplyser Vestegnens Politi.