10. august 2020
Brøndby-skyderi 08
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere skud affyret mod biler: Politiet søger vidner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere skud affyret mod biler: Politiet søger vidner
Vestegnen - 31. juli 2020 kl. 06:47
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To biler blev ramt, da der sent torsdag aften var skyderi på Brøndby Nord Vej omkring nummer 167.

Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner, og har blandt andet opstillet en mobil politistation ved Brøndby Nord Vej 173.

Anmeldelser om skyderiet kom klokken 23.05, og Vestegnens Politi rykkede massivt ud. Der er ikke tegn på, at personer er blevet ramt i forbindelse med skyderiet, og ingen har anmeldt sig beskudt, oplyser Vestegnens Politi.

Vestegnens Politi afspærrede et større område for at undersøge skyderiet og lede efter spor. Politiet kunne konstatere, at der var skudhuller i to parkerede biler på stedet.

Det ligger fast, at der er afgivet flere skud, men præcis hvor mange, er der ikke på nuværende tidspunkt oplysninger om.

- Det er uklart, om der er skudt mod personer, men vi undersøger hændelsesforløbet nærmere og hører fortsat gerne fra vidner, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Vestegnens Politi.

I forbindelse med skyderiet er tre-fire mænd set løbe fra stedet, har politiet tidligere oplyst. Vidner har set de mulige gerningsmænd løbe i retning mod Turpinssvinget eller Turpinsvej.

Fredag morgen er der endnu ikke nogen anholdte i sagen, men Vestegnens Politi fortsætter efterforskningen. Lige nu er der ikke bud på motivet til skyderiet.

Vestegnens Politi opfordrer vidner, som ikke har talt med politiet, om at henvende sig. Vestegnens Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Vidner med oplysninger og borgere i kvarteret er velkomne til at henvende sig til lokalpolitiet, som er til stede med en mobil politistation på Brøndby Nord Vej 173 til først på eftermiddagen fredag.

Det er anden aften i træk, at der har været skyderi på Vestegnen. Sent onsdag aften blev der skudt i et boligområde i Ishøj.

arrow Læs også: Taget i opløbet: Unge til stede med knive og slagvåben
arrow Cyklist kan være vigtigt vidne til knivstikkeri
03. august 2020 kl. 14:40 Opdateret: kl. 14:40
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?