19. august 2019
Mads Larsen og Ditte Marie Bondebjerg Honnens blev viet af borgmesteren i egen have.
Mads Larsen og Ditte Marie Bondebjerg Honnens blev viet af borgmesteren i egen have.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere bliver gift derhjemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere bliver gift derhjemme
Opdateret 17. juli 2019 kl. 07:25
Vestegnen - 17. juli 2019 kl. 06:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vielser derhjemme, på stranden, i skoven eller et andet udvalgt sted er populært. Blandt andet i Greve Kommune.

Sidste år blev 145 Greve-par borgerligt viet, og af dem valgte 25 par, at vielsen skulle foregå derhjemme i stuen, i haven eller et andet udvalgt sted i kommunen. Det er en stigning på 25 procent i forhold til året før.

Lige nu er det højsæson for bryllupper, og i for nylig blev Mads Larsen og Ditte Marie Bondebjerg Honnens viet i deres egen have af borgmester Pernille Beckmann:

- Vi ønskede en personlig vielse, hvor vi sagde ja til hinanden foran vores kære uden et stort kirkeligt setup. Det fik vi hjemme i haven, og det blev præcist, som vi drømte om, siger Mads Larsen.

Pernille Beckmann og de øvrige kommunale giftefogeder tager meget gerne ritualet under armen, og vier parrene andre steder end på rådhuset.

- Efter min mening skal folk have det bryllup, som de drømmer om. Derfor vier jeg og de andre giftefogeder meget gerne kommende ægtepar på stranden, i skoven, derhjemme eller hvor de nu ønsker sig det, siger Pernille Beckmann.

I alt blev 145 Greve-par borgerligt viet sidste år. Langt de fleste blev viet på rådhuset, men privatadressen er det mest populære sted uden for rådhuset.

- Engang imellem bliver vi bedt om at ankomme diskret, fordi brylluppet er en overraskelse. Så går vi stille ind, så overraskelsen lykkes, fortæller Pernille Beckmann.