18. august 2019
15ves Flammen Glostrup01
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flammen åbner på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flammen åbner på Vestegnen
Vestegnen - 07. januar 2019 kl. 10:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Restaurant Flammen åbner en filial i Glostrup i begyndelsen af 2019. Det bliver kædens 16. restaurant, og den første på Vestegnen.

Dermed er kæden repræsenteret i alle danske landsdele. Sidste år åbnede Flammen sin første udenlandske restaurant i Hamborg.

Hele konceptet bag Restaurant Flammen bygger på en idé om, at det er mad af god kvalitet for enhver smag. Familien bag restauranterne glæder sig meget til at åbne i Glostrup og fortæller.

- Vi har længe kigget på området omkring Glostrup, og nu bød muligheden sig med en placering, som vi ikke kunne sige nej til. Det er vi rigtigt glade for, og vi ser frem til at byde velkommen til både nye gæster og ansatte, samtidig med at vi styrker den positive udvikling, som Flammen er inde i, lyder det fra familien Rosenfeldt Sunddal.

Adm. direktør, Christian L. Lund tilføjer.

- Så snart vi har det praktiske på plads, så begynder vi rekrutteringsprocessen, hvor vi lægger ledige stillinger på Flammens hjemmeside. Målet er at skabe et stort og stærkt team i restauranten, som hver dag kan byde velkommen til op til 250 gæster ad gangen.

Adressen for den nye 500 kvadratmeter restaurant i Glostrup bliver Hovedvejen 114 i den gamle Nordea-bygning. Dermed bliver den nye restaurant nabo til Glostrupcenteret. Byggeriet er allerede i gang, og åbningsdatoen er sat til starten af 2019.

Konceptet bag den sønderjyske restaurantkæde Flammen bygger på grillbuffet med dertil hørende varm buffet, salatbar og desserter.

Restaurant Flammen åbnede sin første restaurant i Kolding i 2009. Konceptet er skabt af den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal, som før Flammen-kæden drev en kro i den sønderjyske landsby Fole.