19. maj 2019
Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner i forbindelse med et gaderøveri i Vallensbæk.
Vestegnens Politi vil gerne høre fra vidner i forbindelse med et gaderøveri i Vallensbæk.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik røvet sit dyre ur på åben gade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik røvet sit dyre ur på åben gade
Vestegnen - 04. januar 2019 kl. 12:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En politipatrulje fra Vestegnens Politi rykkede onsdag den 2. januar klokken 19.40 ud til en anmeldelse om røveri på Idræts Alle i Vallensbæk.

En bil af mærket Citroen, med fire mistænkte gerningsmænd, havde kørt op foran en 27-årig mand i græsrabatten, hvorefter tre af mændene med truende adfærd tog mandens armbåndsur til en større værdi.

Tre af de mistænkte gerningsmænd beskrives som:

A: Mand med mellemøstligt udseende på 25-30 år, 170-180 cm høj, almindelig kropsbygning, og med sort, kort hår. Han talte dansk med accent og var iført en mørk jakke, mørke bukser og bar mørkegrå/blå handsker.

B: Mand med mellemøstligt udseende på 25-30 år, 180-190 cm høj, almindelig kropsbygning. Han talte dansk med accent og var iført en sort hue med mørkegrå/blå tern samt mørkt tøj.

C: Mand med mellemøstligt udseende på 25-30 år, 170-180 cm høj, almindelig kropsbygning, og med sort, kort hår. Han var iført en tyk, mørk jakke og mørkt tøj.

Vestegnens Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse kan ske døgnet rundt på telefon 43861448.