10. august 2020
Kattejammer Rock var en af de forestillinger, der trak et stort publikum til Teater Vestvolden. Foto: Karoline Lieberkind
Kattejammer Rock var en af de forestillinger, der trak et stort publikum til Teater Vestvolden. Foto: Karoline Lieberkind
Foto: Karoline Tiara Lieberkind
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fik mange i Teater Vestvolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fik mange i Teater Vestvolden
Vestegnen - 29. juli 2020 kl. 17:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele Vestegnens teater har optalt billetterne for den forgangne sæson 19/20, hvor der igen har været masser af gæster og høj aktivitet til trods for, at teatret lå stille under Covid-19-nedlukningen.

Teater Vestvolden i Hvidovre opførte i den forgangne sæson 178 forestillinger og arrangementer, som blev set af omkring 9.000 publikummer fordelt på teatrets forskellige scener, hvor det samlede publikumsantal varierer. Samlet lå den gennemsnitlige belægningsprocent på 83 procent. Teatrets billetsalg havde udsigt til at passere over 10.000 solgte billetter før corona-krisen.

Teaterchef Stephan Pollner glæder sig over endnu en sæson med et stort antal publikummer.

- Vi havde udsigt til et år med mere end 10.000 gæster, inden krisen ramte landet, men vi er glade for, at vi nåede at afvikle så stor en del af teatersæsonen, at vi stadig har opnået at få besøg af flere tusind børn og unge og deres voksne, siger Stephan Pollner.

Teater for børn og unge
Fordelingen af publikum viser, at sæsonens andel af børn og unge udgjorde 6078 billetter, hvilket betyder, at over halvdelen af teatrets publikum består af børn og unge.

- Det er min oplevelse, at publikum har fået øjnene op for, at Teater Vestvolden er familiens teater med forestillinger, der kan ses sammen på tværs af generationer, siger Stephan Pollner og fremhæver, at Teater Vestvolden har droslet ned for turnéaktiviteten rundt i landet for at fokusere på flere forestillinger stationært i teaterhuset i Hvidovre.

Det var blandt andet de to egenproducerede forestillinger Kattejammer Rock og Tigerspor, der trak publikum i teatret, ligesom stand-up-showet Open Mic er blevet en eviggrøn publikumsdarling.

Hvidovre Teaterfestival havde udsigt til at blive et tilløbsstykke med tolv udvalgte forestillinger for børn og unge, men måtte desværre aflyses på grund af myndighedernes nedlukning. Arrangørerne bag festivalen, som ud over Teater Vestvolden tæller Kultur & Fritid i Hvidovre Kommune og Hvidovre Bibliotekerne, allerede offentliggjort, at festivalen vender tilbage i maj 2021.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?