18. august 2019
Silja Okking fra Ramasjang og hendes band optræder i Børneskoven i Albertslund.
Silja Okking fra Ramasjang og hendes band optræder i Børneskoven i Albertslund.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fest for børn og familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fest for børn og familier
Vestegnen - 07. september 2018 kl. 15:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnefamilierne får ikke mulighed for at kede sig under Vestegnens Kulturuge. Der er ganske enkelt rigtig mange arrangementer og aktiviteter at opleve.

arrow Læs også: Hvidovre-forfatter debuterer på eget forlag

»Byhaven for børn« inviterer til fest med teater, musik og masser af aktiviteter lørdag den 8. september. Teaterforestillingerne er for de mindste og de lidt større børn, mens Tegnefilms Trioen spiller minder fra kendte tegnefilm. Der vil også være børnefernisering af »Livets reder« med opsætning af fugle. Arrangementet finder sted i Ishøj Byhave ved biblioteket fra kl. 11.00 til kl. 14.00. Og i tilfælde af regnvejr rykker arrangementet ind i Ishøj Kultur Café. Kulturugen kommer også ud i naturen med Mosens Dag i Vallensbæk. Søndag den 9. september kan familien nyde en dag i naturskønne omgivelser ved Vallensbæk Mose fra klokken 11.00-16.00. Der vil blandt andet være ponyridning, zumba, modelskibssejlads og lystfiskeri.

Børneskov i Albertslund

Elsker man rytmer, så kan man give los til »Børneskoven #3 - Beats & Birds« søndag den 16. september klokken 13.00-16.00 i Forbrændingen i Albertslund. Spil på murerbaljer med Booom Music, mal fugle og sæt dem fri med Veronica Hodges til fernisering af »Livets rede« i Albertslund. Festen kulminerer med fest med Silja Okking fra Ramasjang og hendes band.

Børnemusikfesten, der har navnet Børneskoven, er et fast indslag under Vestegnenes Kulturuge. Det er en fest hvor børnene oplever god livemusik i trygge omgivelser, sammen med deres forældre eller bedsteforældre.

I år har arrangørerne døbt arrangementet »Beats And Birds« og der er lagt vægt på tre ting: Børnene skal høre noget af det bedste rytmiske børnemusik man kan opleve live lige nu, de skal involveres og inspireres til at tage musikoplevelsen med hjem og endelig skal der være et roligt indslag der får det kreative frem i børnene.

Det er blevet til et program bestående af en koncert med Silja Okking, en optræden med Rune Thorsteinsson der får børnene til at spille selv og mærke rytmerne i kroppen. Og endelig et fint indslag i midten hvor børnene folder deres indre kunstner ud ved at farvelægge fugle af kunstneren Veronica Hodges. Disse fugle sætter deltagerne alle sammen fri samtidig med ferniseringen den smukke rede på søen ved spillestedet Forbrændingen og Albertslund Rådhus.

Cirkus på hesteryg

Cirkus har 250 års jubilæum i år, og det fejrer Cirkusmuseet i Hvidovre. Søndag den 16. september klokken 10.00-15.00 er der fantastisk fremvisning af voltige (akrobatik på hesteryg) og man kan også selv træde ind i manegen og prøve alt fra jonglering til trapez.

Der vil være rundvisninger på museet og i det kreative værksted kan man lave cirkushatte.

arrow Folkeklubben og folkekøkken på festdag
07. september 2018 kl. 17:31 Opdateret: kl. 07:04
arrow Kulturuge for de unge
07. september 2018 kl. 13:36 Opdateret: kl. 07:07
arrow Byhaven i børnehøjde
07. september 2018 kl. 11:47 Opdateret: kl. 07:05