16. december 2017
Politihunde snusede sig frem til fem unge, der nu er sigtet i forbindelse med en lille brand i en forladt bygning i Greve.
Politihunde snusede sig frem til fem unge, der nu er sigtet i forbindelse med en lille brand i en forladt bygning i Greve.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem unge sigtet for brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem unge sigtet for brand
Vestegnen - 19. september 2017 kl. 11:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag eftermiddag var der igen brand i den forladte og faldefærdige ejendom på Mosede Landevej 51 i Greve. Midt- og Vestsjællands Politi har sigtet fem lokale unge i sagen.

Østsjællands Beredskab i Greve og Taastrup blev alarmeret kl. 16.21 til en mindre brand på stedet. Da beredskabet ankom til stedet, så brandfolkene, at en flok unge mennesker på afstand kiggede meget interesseret mod stedet. Indenfor var der ild i lidt halm/hø, hvilket brandvæsnet hurtigt fik slukket. Der var ikke nogen naturlig forklaring på ildens opståen ud over, at nogen måtte have tændt et lille »bål«.

Politiet kørte også til stedet med blandt andet en hundepatrulje, og politihundene fik opsnuset de unge mennesker, der var gået væk ved politiets ankomst. De blev truffet på en sti i nærheden, og der var tale om fem unge på 18 og 19 år fra Greve og Karlslunde.

De erkendte at have været på stedet og blev derfor alle sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen som ansvarlige for det lille bål. De kan nu alle se frem til at modtage en bøde, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk