10. december 2019
Fem mænd er blevet dømt for opbevaring af heroin på Vestegnen.
Fem mænd er blevet dømt for opbevaring af heroin på Vestegnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem mænd opbevarede heroin: Nu er de dømt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem mænd opbevarede heroin: Nu er de dømt
Vestegnen - 25. juni 2019 kl. 15:42
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fem mænd er blevet idømt mellem syv måneders fængsel og to år og seks måneders fængsel for at have opbevaret heroin på Vestegnen.

De fem mænd, der er mellem 26 år og 54 år gamle, udgør ikke en gruppering. Nogle af de fem mænd kender hinanden, andre gør ikke. De er dog del af samme efterforskning hos Vestegnens Politi, som anholdte de fem mænd i oktober og december sidste år. De har siddet varetægtsfængslet siden.

Det hele startede med, at Vestegnens Politi fik oplysninger om, at der lå en mængde heroin gemt i et mindre skovområde i Brøndby. Politiet satte en efterforskning i gang, og sagen rullede. Foruden i Brøndby blev der under efterforskningen fundet heroin i blandt andet Albertslund - og i en bankboks i Lyngby. Der var tale om forskellige mængder heroin - fra 45 gram til over 200 gram.

Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi rejste tiltale mod de fem mænd for opbevaring af heroin med henblik på videreoverdragelse. Mandag blev de fem mænd så dømt i Retten i Glostrup.

De fire af mændene modtog deres domme, mens den sidste tog betænkningstid med hensyn til en eventuel anke.

De fire mænd, der fik de længste straffe, blev sendt til omgående afsoning. Den mand, der fik syv måneders fængsel, blev løsladt efter dommen, idet det blev vurderet, at hans straf var udstået med den tid, han havde siddet varetægtsfængslet.