20. oktober 2018
Der er nu rejst konkret sigtelse i forbindelse med to hjemmerøverier i Hvidovre.
Der er nu rejst konkret sigtelse i forbindelse med to hjemmerøverier i Hvidovre.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem er nu sigtet for to hjemmerøverier i Hvidovre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem er nu sigtet for to hjemmerøverier i Hvidovre
Vestegnen - 22. november 2017 kl. 11:41
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en større sag om hjemmerøverier, hvor politiet har anholdt fem personer, er der nu rejst sigtelser i forbindelse med to hjemmerøverier i Hvidovre.

arrow Læs også: Politiet rejser nye sigtelser i grov røverisag mod familie

Det oplyser politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, der koordinerer efterforskningen. Fire politikredse - som også omfatter Vestegnens Politi - samarbejder om efterforskningen.

Politiet anholdt den 13. november fem personer. Det drejer sig om fire mænd på 17, 19, 22 og 47 år og en kvinde på 50 år. Politiet mistænker de sigtede i sagen for at være involveret i op mod 16 hjemmerøverier - fem af dem på Vestegnen.

I nogle af sagerne er der rejst en specifik sigtelse. Det drejer sig om et hjemmerøveri den 16. oktober på en adresse på Hædersdalsvej i Hvidovre, og et hjemmerøveri den 13. november på en adresse på Brostykkevej i Hvidovre.

Politiet slog til mod hjemmerøverne, mens de var i gang i huset på Brostykkevej, men politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi vil ikke fortælle de nærmere detaljer, fx om politiet rent faktisk var på stedet og ventede.

På Brostykkevej anholdt politiet en 22-årig mand, og senere blev en 19-årig mand, som i første gang nåede at flygte, anholdt.

Mens politiet ikke vil frigive detaljer om aktionen i Hvidovre, så er det en kendsgerning, at det var en efterforskning, hvor Vestegnens Politi, Midt- og Vestsjællands Politi, Sydøstjyllands Politi og Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi samarbejdede, som førte til, at politiet kunne slå til ved huset i Hvidovre, mens hjemmerøveriet var i gang.

De to hjemmerøverier i Hvidovre er blandt de fem, hvor politiet har rejst en konkret sigtelse. Efterforskningen fortsætter dog:

»I forhold til de resterende 11 forhold udestår der et omfattende efterforskningsarbejde, men vi er ganske optimistiske, idet vores efterforskning og ransagninger allerede har vist meget lovende sammenhænge til disse sager. I forbindelse med politiets ransagninger har vi således fundet så mange interessante effekter, at vi måtte bruge en større varebil til at bringe dem til politigården,« fortæller politiinspektør Kim Kliver.

»Alle involverede politikredse deltager i gennemgangen af de fundne effekter, og det lokale sagskendskab har båret frugt, idet der med deres hjælp er genkendt stjålne genstande fra alle de involverede politikredse. Vi forventer derfor i den kommende tid, at rejse yderligere konkrete sigtelser i forhold til de oplistede 16 sager. Sagen behandles stadig for lukkede døre, hvorfor vi ikke kan udtale os mere specifikt omkring fund af stjålne effekter samt efterforskningen i øvrigt,« tilføjer Kim Kliver.

Et af de hjemmerøverier, som ikke endnu er omfattet af en konkret sigtelse, er et groft hjemmerøveri på Rødvig Alle i Hvidovre. Det fandt sted den 22. oktober.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk