4. august 2020
Brøndby fejrer en vundet bold. Foto: Niklas Persson
gallery icon

Se billedserie

Brøndby fejrer en vundet bold. Foto: Niklas Persson
Foto: Gonzalo Canovas
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fantastiske springserver: God start på året

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantastiske springserver: God start på året
Vestegnen - 20. januar 2020 kl. 08:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brøndby Volleyball Klubs volleyligakvinder fik en god start på det nye årti, da de i weekenden på udebane besejrede det jyske flagskib ASV Elite med 3-0.

Godt støttet af et veloplagt publikum, holdt ASV trit med Brøndby langt hen i første sæt, men en række servefejl var medvirkende til at de ikke kunne følge med og Brøndby kunne midt i sættet trække fra på gode angreb af en altid velspillende Sofia Bisgaard.

I andet sæt var det Julie de Blanck, som for alvor bragte århusianerne i problemer, da hun med en serie på ti fantastiske springserver, fuldstændig satte ASV til vægs. De effektive server, hvoraf to var esser, tog fuldstændigt brodden af det jyske angreb, hvilket Mette Breuning lukrerede på i blokaden, hvor hun stoppede syv angreb, heraf tre til point. To time-outs kunne ikke bringe ASV ud af kniben og Brøndby kom komfortabelt foran med 12-5 - en føring der holdt frem til sættets afslutning på 25-19.

ASV lod sig ikke påvirke af de to foregående sæt og på et rigtigt godt forsvar af blandt andet deres dygtige libero Ditte Hansen, tog de en føring på et par point, som holdt indtil Julie de Blanck - som efterfølgende fik TimeGruppen prisen som bedste spiller - igen lagde tryk på ASV med en effektiv serv, der var medvirkende årsag til, at Brøndby kunne gå til en 13-12 føring. Anfører Eva Bang fortsatte det gode servepres i rotationen efter og føringen var nu på 17-13. ASV kæmpede sig tilbage til 20-20, men i en god afslutning med blandt andet gode aktioner af 17-årige Sille Hansen, som for alvor er trådt i karakter på holdet, trak Brøndby igen fra og tog sættet 25-21.

Med sejren fastholder Brøndby 2. pladsen i ligaen og fik med sejren en god optakt til landspokal-kvartfinalen, som skal spilles på udebane mod VK Vestsjælland torsdag den 23. januar kl. 19.00.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?