12. juli 2020
Fanafdelingen har doneret 100.000 kroner til Brøndbyernes IF.
Fanafdelingen har doneret 100.000 kroner til Brøndbyernes IF.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fans støtter: Ægte fællesskab i gult og blåt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fans støtter: Ægte fællesskab i gult og blåt
Vestegnen - 01. juni 2020 kl. 13:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Under Corona-pandemien og lukningen af størstedelen af samfundet, har der i fodboldøjemed været stor opmærksomhed på Superliga-truppen og -staben, når fokus har været rettet mod Vestegnen.

Men også i amatørafdelingen - Brøndbyernes IF - har man mærket det store indhug, som en lukning har gjort i indtægterne. Uden salg i boderne på kampdage er der nemlig ingen provision til foreningen for de frivillige, som arbejder i boderne. Nu er der dog landet en stor pose penge til netop amatørafdelingen, og afsenderen er en kæmpe samling Brøndby-fans fra hele landet.

- Vi er fra Fanafdelingen lige blevet fortalt, at der ligger over 100.000 kroner hos dem, som bliver sendt til os. Det de 10 procent af salget af de såkaldte fællesskabs-billetter, som Brøndby-fansene har købt gennem 'Køb Gult'-kampagnen.

- Det er rigtig mange penge for amatørafdelingen, og vi er dybt taknemmelige for den opbakning, som vi også nyder fra de fantastiske Brøndby-fans og fra Fanafdelingen, fortæller Michael B. Espersen, der er forretningsfører i Brøndbyernes IF og som den eneste ikke har været hjemsendt under nedlukningen.

I amatørafdelingen har man ikke kun ansvaret for breddefodbolden. Også kvinde-elite, kvinde-talent og u-talent på drengesiden hører til i Brøndbyernes IF. Her har næsten alle ansatte, inklusive spillerne i kvindeliga-truppen, været hjemsendt under ordningen om hjælpepakken fra regeringen.

- Nu er cheftræner Per Nielsen og kvindeliga-spillerne kaldt tilbage på arbejde, og vi skal til at indhente noget af alt det, vi er kommet bagud med. Vi kommer til at mærke en nedgang i salget i boderne på Brøndby Stadion, hvor vores mange frivillige hjælper til under herrernes kampe samt Brøndby Cup, som vi jo desværre måtte aflyse på grund af pandemien.

- Derfor vil jeg gerne endnu engang understrege, at opbakningen fra fansene og Fanafdelingen virkelig er værdsat, lyder det fra forretningsføreren.

Hvis der løbende bliver ved med at blive solgt fællesskabs-billetter, vil beløbet til amatørafdelingen vokse. Læs mere på www.brondby.com

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?