13. december 2019
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familier camperer foran shoppingcentret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familier camperer foran shoppingcentret
Vestegnen - 19. juli 2019 kl. 06:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snobrød, pindesnitning og nætter under åben himmel er normalt forbeholdt spejdere eller campister - og det er i hvert fald ikke noget, mange forbinder med shoppeture i bynære indkøbscentre. Indtil nu.

Hver fredag i juli vil seks familier nemlig slå telte op lige uden for Rødovre Centrums døre. Her vil børn og voksne lave mad over bål, overnatte og tidligt næste morgen pakke det hele sammen for at gøre plads til centrets shoppere.

Familierne skal ikke være bekymrede for kollapsede telte eller gløder, der går ud, inden maden er gennemvarm. En spejdergruppe fra KFUM-spejderne Islev i Rødovre er nemlig med til alle eventene for at guide de overnattende.

- Vi håber, at vi kan være med til at give nogle familier nogle oplevelser, de ikke har prøvet før - eller måske ikke selv har mulighed for. Og at der er nogle børn, der får øjnene op for, at spejderlivet er rigtig sjovt, fortæller spejderleder Henrik Jørgensen fra KFUM-spejderne Islev, der på rigtig spejdermanér også har arrangeret aktiviteter og lege, hvor familierne blandt andet skal finde vej på den mørke parkeringsplads via reflekser og teste evnerne til at snitte deres egne spiseredskaber.

Familierne har vundet overnatningen i en konkurrence på facebook, og det er helt bevidst, at præmien netop er noget, der ligger langt fra det, man normalt oplever i et shoppingcenter. Sådan lyder det fra Charlotte Andersen, der er marketingdirektør hos Rødovre Centrum:

- Vores verden i Rødovre Centrum handler meget om det pulserende urbane liv - om det er familien, der er på indkøb efter ugens dagligvarer, eller teenagerne, der er på shoppetur med vennerne efter sidste nye mode. Friluftslivet er helt offline og nede på jorden. Jeg er sikker på, at familierne vil få en stor oplevelse, siger Charlotte Andersen.

Friluftseventen kører hver fredag til og med den 2. august.