29. maj 2020
Vestegnens Politi anholdt natten til tirsdag en 31-årig mand, der er mistænkt for vold mod sin ex-kæreste og deres fælles barn på knap to år.
Vestegnens Politi anholdt natten til tirsdag en 31-årig mand, der er mistænkt for vold mod sin ex-kæreste og deres fælles barn på knap to år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet for vold mod ex-kæreste og to-årig søn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet for vold mod ex-kæreste og to-årig søn
Vestegnen - 15. oktober 2019 kl. 16:07
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 31-årig mand er tirsdag eftermiddag i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i foreløbig 14 dage, sigtet for vold mod sin ex-kæreste og sin knap to-årige søn i den yngre kvindes bolig i Hvidovre.

Den 31-årige nægter sig skyldig, og han har taget forbehold med hensyn til at kære varetægtsfængslingen til Østre Landsret.

De nærmere omstændigheder kendes ikke, da grundlovsforhøret fandt sted for lukkede døre.

Ifølge sigtelsen skulle han have begået vold i to tilfælde omkring midnat natten mellem mandag og tirsdag. Den 31-årige er i forbindelse med den ene episode sigtet for grov vold med knytnæveslag mod ex-kæresten og deres fælles barn, som er knap to år gammelt.

Vestegnens Politi fik den 31-årige anholdt senere natten til tirsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?