19. januar 2019
Politiet var mandag eftermiddag massivt til stede ved gymnasiet i Ishøj.
Politiet var mandag eftermiddag massivt til stede ved gymnasiet i Ishøj.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet for trusler mod personale på gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet for trusler mod personale på gymnasium
Opdateret 17. april 2018 kl. 17:56
Vestegnen - 17. april 2018 kl. 17:50
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 22-årige mand, som mandag eftermiddag blev anholdt af Vestegnens Politi efter en storstilet politiaktion, er i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i foreløbig to uger, sigtet for trusler.

arrow Læs også: Svært bevæbnet politi i kæmpe aktion ved gymnasium: Frygtede skoleskyderi

Vestegnens Politi gennemførte mandag eftermiddag en stor aktion ved Sydkysten Gymnasium på Vejlebrovej, efter der skulle være fremsat trusler mod personale på gymnasiet. Politiet tog ingen chancer, og politiet rykkede massivt frem, angiveligt fordi man frygtede et muligt skoleskyderi.

I løbet af eftermiddagen blev en 22-årig mand anholdt i en nærliggende boligbebyggelse, uden han havde våben på sig. Det er denne mand, som efter et lukket grundlovsforhør i Retten i Glostrup nu er blevet varetægtsfængslet i to uger. Der var tale om et ret langvarigt grundlovsforhør, som startede kl. 14 og først blev afsluttet for kort tid siden. Da dørene blev lukket for offentligheden, er det ikke muligt at oplyse om, hvad den 22-årige har forklaret i retten.

Det ligger dog fast, at den 22-årige nægter sig skyldig, oplyser hans forsvarer - og han har også kæret varetægtsfængslingen til Østre Landsret.

Retten i Glostrup har fængslet den 22-årige for begrundet mistanke om trusler mod personale på Sydkysten Gymnasium, som han mandag blev bortvist fra. Der skulle være tale om i alt tre trusler - den ene gående på, at han ville hente våben. Han nægter som sagt disse ting.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk