21. november 2018
To mænd er her i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for omfattende dopinghandel.
To mænd er her i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for omfattende dopinghandel.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet for omfattende dopinghandel på Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet for omfattende dopinghandel på Vestegnen
Vestegnen - 18. maj 2017 kl. 10:19
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd på henholdsvis 49 og 50 år - den ene fra Rødovre og den anden fra Valby - er i Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for omfattende dopinghandel.

Vestegnens Politi har foretaget ransagninger på adresser på Vestegnen, og her fandt man både store kontantbeløb og store mængder doping. Politiet fandt blandt andet 150.000 kroner i kontanter hos den ene og godt 40.000 kroner i kontanter hos den anden af de nu to fængslede mænd.

Hele sagen drejer sig om 48.000 enheder doping i form af blandt andet piller og ampuller, og 14.000 enheder lægemidler. Begge mænd er sigtet for dopinghandel under skærpende omstændigheder, hvor loven har en straframme på op til seks år.

De to mænd er sigtet for i 2015 at have sendt en pakke med doping af sted fra Høje-Taastrup til en adresse i England. Forsendelsen blev stoppet i toldkontrollen, men det lykkedes ikke på det tidspunkt at identificere afsenderen.

Også i 2016 blev en pakke med doping sendt fra Høje-Taastrup mod England, og også her blev forsendelsen stoppet. Politiets efterforskning førte til de to mænd, som nu er varetægtsfængslet.

De to mænd har i et vist omfang erkendt at have været involveret, men der forestår nu et stykke efterforskningsarbejde for at klarlægge detaljerne i sagen og de to mænd roller.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk