21. marts 2019
Lørdag aften, den 15. september blev der affyret skud i Ishøj. Natten til torsdag blev der fundet en pistol på Bredekærs Vænge i Ishøj.
Lørdag aften, den 15. september blev der affyret skud i Ishøj. Natten til torsdag blev der fundet en pistol på Bredekærs Vænge i Ishøj.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fængslet efter våbenfund i villaområde: Muligvis del af bandekonflikt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fængslet efter våbenfund i villaområde: Muligvis del af bandekonflikt
Vestegnen - 20. september 2018 kl. 16:30
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 22-årig mand er torsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for besiddelse af en pistol, som natten til torsdag blev fundet i Ishøj.

arrow Læs også: Politiets appel til borgerne: Hjælp os med oplysninger i skudsag

Den 22-årige nægter sig skyldig.

Den 22-årige mand blev anholdt fem minutter efter midnat natten til torsdag, efter Vestegnens Politi havde fundet en pistol, der var gemt i en fliseopsats ved en hæk på Bredekærs Vænge i Ishøj.

Anklagemyndigheden ved Vestegnens Politi stillede torsdag den 22-årige for en dommer, sigtet for at være i besiddelse af pistolen, og Retten i Glostrup fulgte anklagemyndighedens krav om varetægtsfængsling. Grundlovsforhøret fandt sted for lukkede døre, og derfor kan der ikke siges mere om omstændighederne ved fundet af pistolen.

Vestegnens Politi oplyser dog, at man mener sagen har sammenhæng med det aktuelle konflikt-scenarie i bandemiljøet. Det er politiets teori, at en bandegruppering er blevet splittet i to grupperinger - den ene med base i Hundige/Greve-området, den anden i Københavns nordvestkvarter. Det er også politiet teori, at denne konflikt har udløst et antal skyderier, både i hovedstaden og på Vestegnen.

Et af dem fandt sted i Ishøj lørdag aften på hjørnet af Ishøj Parkvej og Ishøj Stationsvej. Her blev to mænd ramt af skud, da de sad i en bil. Dette skyderi indgår i politiets samlede efterforskning i forbindelse med den aktuelle konflikt i bandemiljøet.

arrow Vestegnen er transportvej i bandekonflikt
21. september 2018 kl. 10:50 Opdateret: kl. 10:50
arrow 30-årig mand ramt af pistolskud på indkøbstorv
21. september 2018 kl. 01:17 Opdateret: kl. 01:18
arrow Efter voldsomt skyderi: Øger patruljeringen
18. september 2018 kl. 07:30 Opdateret: kl. 07:30