13. juni 2021
Glostrup Blomstereng er hovedsagelig sammensat af arter fra Norden og med mange flerårige arter samt arter, der er vildtvoksende og hjemmehørende i Danmark.
Glostrup Blomstereng er hovedsagelig sammensat af arter fra Norden og med mange flerårige arter samt arter, der er vildtvoksende og hjemmehørende i Danmark.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få gratis frøpose og mød biavlere og fårelaug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få gratis frøpose og mød biavlere og fårelaug
Vestegnen - 09. maj 2021 kl. 10:35

Onsdag den 13. maj kl. 10-14 uddeler Glostrup Kommune frøposer ved fårefolden i Ejby Mose (for enden af Mosetoften). Frøblandingen hedder Glostrup blomstereng og passer godt til jordbunden i Glostrup. Så frøene i din have eller blomsterkasse, og vær med til at skabe mere liv, mangfoldighed og farver i byen.

På dagen vil Københavns biavlerforening og Ejby Fårelaug deltage og fortælle om deres aktiviteter. Søren Enemark, der er formand for kommunens Miljø-, Teknik- og Ejendomsudvalg samt Grønt Råd, vil også være til stede og fortælle om kommunens grønne tiltag og aktiviteter i de grønne områder.

Vildere vejkanter og villahaver

- I Glostrup Kommune er vi allerede godt i gang med at skabe mere liv og mangfoldighed. På de kommunale arealer har vi ikke brugt sprøjtegifte siden 1998, og alle kommunens 85 ha er tilmeldt initiativet Giftfri Have. Vi er også med i konkurrencen om at blive Danmarks Vildeste Kommune. På cirkelgrunden i Ejby Mose og en række vejkanter, rabatter og andre arealer rundt om i byen arbejder vi med at gøre kommunen vildere. Her graver kommunens Vej og Park tørvelaget af og planter vilde, blomstrende planter. Vi har til formålet fået lavet vores egen frøblanding Glostrup Blomstereng. Det er den, vi også uddeler ved fårefolden den 13. maj, fortæller Torbjørn Nicolajsen, chef for Vej og Park i Glostrup Kommune.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM