26. november 2020
De to clairvoyante medier Jeanie Marie Solberg og Sebbastian Munk Lorantius tager kontakt til den åndelige verden ved et arrangement i Viften i Rødovre.
De to clairvoyante medier Jeanie Marie Solberg og Sebbastian Munk Lorantius tager kontakt til den åndelige verden ved et arrangement i Viften i Rødovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erfarne medier i Viften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erfarne medier i Viften
Vestegnen - 26. oktober 2020 kl. 11:27

Klarsynsaften med et twist.
Det er overskriften på en forrygende aften i selskab med to erfarne medier, tirsdag den 27. oktober klokken 19.15 i Viften Rødovre.

Denne aften vil de clairvoyante medier Jeanie Marie Solberg og Sebbastian Munk Lorantius tage kontakt til den åndelige verden.

Henover to og en halv time vil de to dygtige og skarpe medier give clairvoyante budskaber og skabe afdøde-kontakt, hvor måske netop en eller flere af publikums afdøde vil komme igennem og give en besked.

Udover at man kan opleve de to forskellige medier, vil man denne aften få mulighed for at overvære et twist af trancedemonstration samt stille spørgsmål om "alt imellem himmel og jord". Der er 20 minutters dyb spirituel healing leveret til publikum.

Jeanie Marie Solberg har arbejdet med healing, clairvoyance og afdøde-kontakt mm i lidt over 20 år. Herudover er hun Reiki Master Teacher og Trance Medium. Hun afholder workshops, meditationsaftner og foredrag samt platformsdemonstration med afdødekontakt eller clairvoyante beskeder udover hendes arbejde med klienter.

Sebbastian Munk Lorantius er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener, workshops og uddannelse - samt tv-programmerne "De dødes nat", "Fornemmelse for mord" og "Nærkontakt".

Der er mere information - blandt andet om de helt særlige regler for denne aften - på www.viften.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?