26. oktober 2021
Det er dejligt at bo på Vestegnen.
Det er dejligt at bo på Vestegnen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er på den rette hylde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er på den rette hylde
Vestegnen - 03. april 2017 kl. 06:47
Af www.birgitte-b.dk

Birgitte blogger om livet på Vestegnen - denne gang om at være på den rette hylde.

arrow Læs også: Livet på Vestegnen: Hold den gode tone

Er det ikke svært at finde på noget at skrive om til avisen? Det bliver jeg ofte spurgt om af folk i min omgangskreds. Og jo, det kan være en anelse udfordrende at skulle finde på et emne og skrive et indlæg sådan en søndag aften, hvor jeg egentlig hellere ville ligge i sofaen og glo tv. På den anden side, så er jeg jo glad for at kunne bruge hver anden uge på at udbrede alle de gode ting ved Vestegnen.

På det punkt mangler jeg ikke inspiration. Der handler emnevalget mest om, at jeg ikke vil gentage mig selv alt for meget fra uge til uge.

Dette indlæg tager udgangspunkt i en kommentar, som jeg fik for noget tid siden ovre på bloggen. En læser mente, at jeg da virkelig havde fundet 'min rette hylde' så at sige. At min glæde over at bo på Vestegnen skinnede så meget igennem i mine indlæg, at det var den rene fryd. Jeg må tilstå, at det også er ret fedt at vide, at man er havnet på den rette hylde. Det tror jeg rigtig mange mennesker vil kunne tilslutte sig.

For det med at have ro i maven og glæde sig over at komme hjem, det betyder altså noget. Det er dejligt for mig at bo på Vestegnen. Det er også dejligt at bo i lejlighed i stedet for hus. For andre er det helt omvendt. Jeg havde engang en underbo, der flyttede hele familien (på 2 voksne, 3 store børn og én hund) fra et stort hus i parcelkvarteret til en lille lejlighed i et socialt boligbyggeri. De fleste i omgangskredsen var meget forfærdede og forbløffede over, at der blev sagt farvel til egen have og husets mange kvadratmeter (og måske især de to badeværelser). For dem var det dog det rigtige tidspunkt, da de havde et ønske om at slippe af med alle de praktiske opgaver så som havepasning, vedligehold af huset og rengøring af flere etager. De flyttede dog ikke langt, men blev på Vestegnen. Fordi det var det rette sted for dem.

Det med at være kommet til det rette sted, det tror jeg mange mennesker på Vestegnen føler. Her er en sjæl og nogle omgivelser, som er helt unikke. Om man har boet her hele livet eller er tilflytter, så tror jeg Vestegnen appellerer til rigtig mange mennesker. Netop fordi vi har lidt af alt det, der betyder noget.

arrow Livet på Vestegnen: Er du fan af hjemmearbejde?
21. april 2021 kl. 18:07 Opdateret: kl. 17:52
arrow Livet på Vestegnen: Jeg savner min hverdag
13. marts 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 07:01
arrow Livet på Vestegnen: Hold kontakten
07. februar 2021 kl. 06:53 Opdateret: kl. 13:31
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?