4. august 2021
Glostrup Kommune vil ved hjælp af et spørgeskema undersøge, om de borgere, der modtager hjemmepleje, er tilfredse. Foto: Per Christensen
Glostrup Kommune vil ved hjælp af et spørgeskema undersøge, om de borgere, der modtager hjemmepleje, er tilfredse. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er der tilfredshed med ældreplejen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er der tilfredshed med ældreplejen?
Vestegnen - 28. oktober 2020 kl. 06:45

I disse uger får alle Glostrup-borgere, der modtager hjemmepleje, et spørgeskema ind ad brevsprækken. Spørgeskemaet er en del af en kommunal tilfredshedsundersøgelse og handler om, hvor tilfreds man som borger er med den hjælp, man får. Målet er for Glostrup Kommune, at få viden om, hvad borgerne synes om kvaliteten, og hvad der er vigtigt for dem.

Også borgere, der har gennemgået et genoptræningsforløb, vil blive spurgt om deres tilfredshed gennem et spørgeskema. På ældrecentrene og på de midlertidige pladser undersøges tilfredsheden gennem besøgsinterviews med en række af beboerne. Tidligere undersøgelser i kommunen har nemlig vist, at det er svært at få en høj nok svarprocent i spørgeskemaundersøgelser med beboere på ældrecentrene.

Resultaterne af undersøgelsen følger op på den seneste tilfredshedsundersøgelse i 2018. Desuden vil man få mulighed for at svare på, om corona-situationen har påvirket den hjemmepleje eller træning, man har modtaget.

Undersøgelsen gennemføres af firmaet BDO.

Lisa Ward, formand for social-, sundheds- og seniorudvalget i Glostrup, glæder sig til at se resultaterne af undersøgelsen:

- Gennem undersøgelsen får vi et aktuelt billede af, hvordan tilfredsheden er lige nu, og vi får viden om, hvordan den har udviklet sig over årene. Brugertilfredshedsundersøgelsen er et vigtigt redskab for os som politikere. Både til at finde ud af, hvor det går godt, og hvor der skal skabes forbedringer. Ikke mindst er det vigtigt for os, at den enkelte borger får mulighed for at give sin mening til kende.

Fristen for at sende spørgeskemaet tilbage er den 3. november.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?