24. juni 2021
Jan Gerdes fik ovverakt Erik Asmunds rejselegat på DBU Sjællands delegeretmøde. Foto: BK Friheden
gallery icon

Se billedserie

Jan Gerdes fik ovverakt Erik Asmunds rejselegat på DBU Sjællands delegeretmøde. Foto: BK Friheden
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En utrættelig indsats i mere end 37 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En utrættelig indsats i mere end 37 år
Vestegnen - 06. juni 2021 kl. 08:27

Siden 1984 har Jan Gerdes været medlem af fodboldklubben BK Frihedens bestyrelse og siden 1990 er det posten som kasserer, han har varetaget.

Da DBU Sjælland holdt delegeretmøde den 30. maj, ventede der en stor overraskelse til Jan Gerdes. Han blev nemlig begavet med Erik Asmunds Rejselegat på 10.000 kr.

Fornylig gjorde klubben Jan Gerdes til æresmedlem og samtidig indstillede de ham til rejselegatet for hans mangeårige frivillige indsats.

I en tale op til overrækkelsen, lød det blandt andet:

- Jan Gerdes har siddet i BK Frihedens bestyrelse siden 1984. Det vil, sige at han har været en del af klubbens bestyrelse i mere end 37 år.

Siden 1990 har han siddet på posten som kasserer, en post som ikke altid bliver bredt anerkendt, men som er altafgørende i en veldrevet forening, og en veldrevet fodboldklub. En post som fylder mere og mere i klubben, og som gør, at dagens prismodtager ikke længere har samme tid til at træne ungdomshold og spille selv. Begge ting han tidligere har gjort med stor succes.

I BK Friheden kender de fleste Jan Gerdes, og senest har klubben hædret ham med en titel som æresmedlem, på opfordring fra flere af klubbens medlemmer.

Derfor er det også på sin plads af vi i DBU Sjællands hædrer Jan Gerdes for en utrættelig indsats i mere end 37 år, som fodboldfrivillig i BK Friheden og som en af de store ildsjæle der gør en forskel for Sjællandsk Fodbold.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?