21. september 2020
Jacob Dinesen er lørdag den 1. juni på scenen i Hedeland Amfiteater.
Jacob Dinesen er lørdag den 1. juni på scenen i Hedeland Amfiteater.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En unik musikalsk oplevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En unik musikalsk oplevelse
Vestegnen - 08. april 2019 kl. 14:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sæt en af Danmarks mest lovende musikere sammen med smukke og naturrige omgivelser. Så har man en helt unik koncertoplevelse.

Det kan publikum få, når Kul'tour og Taastrup Teater & Musikhus inviterer til koncert med sanger og guitarist Jacob Dinesen i Hedeland Amfiteater lørdag den 1. juni kl. 20. En koncert i helt unikke omgivelser, der bliver en uforglemmelig oplevelse.

Sidste år kunne Kul'tour - der er den store årlige kulturuge i Høje-Taastrup - præsentere Mads Langer og Danmarks Underholdningsorkester på Taastrup Teater & Musikhus. Ambitionerne var store sidste år, men hvordan kunne Kul'tour og Taastrup Teater & Musikhus slå det i 2019?

Der blev brainstormet på livet løs i 2018, da de to arrangører slog hovederne sammen, men ét spillested vendte hele tiden tilbage, når emnet »en unik oplevelse« skulle vendes, nemlig Hedeland Amfiteater i Hedehusene.

Hedeland Amfiteater ligger i smukke og naturrige omgivelser på grænsen mellem Roskilde, Taastrup og Greve, og kan give en koncert den ekstra dimension andre spillesteder ikke kan. Da det kom til en kunstner, der kan indtage de helt særlige omgivelser, faldt valget naturligt på en af Danmarks største musikere, som stort set kan præsentere hans forårsturné for udsolgt. Den 23-årige sanger og guitarist Jacob Dinesen udkom med sit debutalbum i 2015, og siden da er det ikke gået stille for sig for den unge musiker.

I 2017 spillede Jacob Dinesen over 100 koncerter, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows solgt ud. Nu er han ved at gentage den overvældende succes til hans forårsturné her i 2019.

Lørdag den 1. juni vil han så indtage scenen i Hedeland Amfiteater, hvor der er plads til 3000 glade koncertgæster. Kul'tour og Taastrup Teater & Musikhus arbejder på et opvarmningsband til Dinesen, som de vil præsentere senere i foråret.

Har debatten om sexisme taget overhånd?