18. januar 2019
Onsdag 13, juni kan fædre og børn komme med til vildmandsfest i Vallensbæk Mose. Foto: Vallensbæk Kommune
Onsdag 13, juni kan fædre og børn komme med til vildmandsfest i Vallensbæk Mose. Foto: Vallensbæk Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En uge med mandlig sundhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En uge med mandlig sundhed
Vestegnen - 10. juni 2018 kl. 13:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende uge sætter Vallensbæk Kommune sammen med resten af Danmark fokus på mænds sundhed. Det sker, når den nationale sundhedsuge Mens Health Week 2018 løber af stablen.

I Vallensbæk er alle fædre inviteret til at være aktive med deres børn i daginstitutionerne, når de henter. Konceptet hedder »Far henter« og går ud på, at de voksne i daginstitutionerne skaber nogle spændende rammer, hvor far og barn kan være aktive sammen om eftermiddagen. Formålet er at få fædrene til at tænke mere over egen sundhed, være aktive og bidrage til børnenes motoriske udvikling.

Onsdag den 13. juni kl. 16.30 er alle fædre i Vallensbæk med børn i 4.-9. klasse inviteret til »Fars Vildmandsfest« nær Spisestedet Mosen i Vallensbæk. Her kan de enten bygge en tømmerflåde eller lave mad over bål sammen med andre fædre og børn i ægte vildmandsstil, og de kan udfordre hinanden i forskellige vildmandslege.

Det er gratis at deltage vildmandsfesten - på hjemmesiden www.vallensbaek.dk/sundhedsuge kan man læse mere og tilmelde sig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk