21. februar 2020
En 21-årig mand blev sigtet for en række ting, efter han søndag aften blev stoppet af Vestegnens Politi på Rønne Allé i Brøndby.
En 21-årig mand blev sigtet for en række ting, efter han søndag aften blev stoppet af Vestegnens Politi på Rønne Allé i Brøndby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sværm af sigtelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sværm af sigtelser
Vestegnen - 07. oktober 2019 kl. 11:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 21-årig blev mødt af en sværm af sigtelser fra Vestegnens Politi, da han søndag aften blev stoppet på Rønne Allé i Brøndby - og han var langt fra enig i dem alle.

Søndag den 6. oktober kl. 19.02 blev en politipatrulje sendt til en anmeldelse om mulig narko- eller spirituskørsel på Rønne Allé i Brøndby. Patruljen fik standset bilen med den 21-årige bag rattet.

Politiet skønnede, at den 21-årige var narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, som han erkendte på anholdelsestidspunktet.

Det var dog ikke den eneste sigtelse, han blev præsenteret for. Han blev også sigtet for kørsel uden førerret, overtrædelse af våbenloven, idet han havde et slagvåben på sig, ikke at havde brugt sikkerhedssele, at være i besiddelse af narko og at være i besiddelse af dopingmidler.

Han erkendte kørsel uden førerret, nægtede overtrædelse af våbenloven, erkendte at køre uden sikkerhedssele, erkendte at have narko på sig og erkendte at være i besiddelse af dopingmidler.

Han blev kørt til Albertslund politigård til udtagelse af blodprøver, og hans sag vil blive afgjort på et senere tidspunkt.