18. januar 2021
Rødovre får sit eget mini-folkemøde.
Rødovre får sit eget mini-folkemøde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En dag for hele byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En dag for hele byen
Vestegnen - 08. september 2016 kl. 20:32

Rødovre får sit eget mini-folkemøde lørdag den 10. september. Det bliver en festdag for det lokale fællesskab, demokrati og foreningerne.

»Vi er inspireret af Folkemødet, som man kender det fra Bornholm, men vi gør det på vores egen måde. Vi kalder det »RØDovredagen«. Det er en ny måde at tage samtalen om vores fælles fremtid i lokalområdet, så man kan se frem til mange spændende debatter. Men der vil også være et væld af aktiviteter og underholdning. Der vil være noget for enhver smag og for alle, der holder af Rødovre,« siger borgmester Erik Nielsen.

RØDovredagen finder sted lørdag den 10. september kl. 10-14, og der vil være debatter og aktiviteter på rådhuspladsen, hovedbiblioteket, rådhuset og i Kulturhuset Viften. Og der er masser af emner, som er interessante også for beboere uden for Rødovre.

Fra kl. 10.15 er der debat om, hvordan man styrker det lokale demokrati. Den tidligere vært på TV-Avisen Mette Walsted Vestergaard styrer debatten.

Hun styrer også debatten fra kl. 11.30, når emnet er lokal tryghed. Tidligere politidirektør Hanne Bech Hansen fortæller om, hvad det vil sige at være tryg.

Som en hyldest til Rødovre og til ære for alle børn og barnlige sjæle går rådhuspladsen i rødt denne dag. Man kan komme og lave røde bolcher, få farvet håret rødt, dekorere røde cupcakes, lave et rødt snobrød - og man kan få en rød sodavand eller en rød Tuborg ved den røde pølsevogn.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?