24. marts 2019
Der er tarteletmesterskab i Bilka den 26. august. PR-foto
Der er tarteletmesterskab i Bilka den 26. august. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elsker du tarteletter? Så tag til tarteletmesterskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elsker du tarteletter? Så tag til tarteletmesterskab
Vestegnen - 16. august 2018 kl. 15:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag den 26. august afholder Bilka det uofficielle Danmarksmesterskab i tarteletspisning. Det sker blandt andet i Bilka Ishøj og Bilka Hundige, hvor tarteletsultne gæster kan deltage i konkurrencen om at spise flest tarteletter på 10 minutter med mulighed for at vinde et gavekort på 1000 kroner.

- De fleste kan nok altid klemme en tartelet eller to ned, men det kræver en vis portion konkurrencevilje og en god mave at stille op til sådan et mesterskab, hvor det handler om at spise tarteletter på tid. Vi sørger selvfølgelig for, at der er tarteletter i lange baner, så deltagerne bare kan spise løs, siger Diana Godt, projektleder i Bilka.

Der er præmier til både første-, anden- og tredjepladsen i hver by. I alt er 14 Bilka'er med. Hovedpræmien, et gavekort på 1000 kroner til Bilka, gives til den deltager, der på tværs af alle 14 Bilka'er spiser allerflest tarteletter.

Alle kan tilmelde sig mesterskabet, men der er begrænsede pladser. I hver by udvælges der således 10 deltagere til at dyste om at være den bedste tartelet-spiser. Tilmeldingen sker på den lokale Bilkas Facebookside, hvor mesterskabsbejlerne i en kommentar skal skrive, hvorfor det lige netop er dem, der skal deltage. Sidste frist for tilmelding er den 22. august.

Tartelet-mesterskabet afholdes i forbindelse med Bilkas fødselsdagsfestival.