25. februar 2020
Jeanet Hansen og Natascha Dodd er meget tilfredse med forholdene på Next i Ishøj.
gallery icon

Se billedserie

Jeanet Hansen og Natascha Dodd er meget tilfredse med forholdene på Next i Ishøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever om nye lokaler: Det er mega lækkert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever om nye lokaler: Det er mega lækkert
Vestegnen - 04. september 2019 kl. 10:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grundforløb 1-eleverne på Next i Ishøj er dette skoleår mødt ind til nyrenoverede lokaler - mega lækkert, lyder dommen fra eleverne.

Skolestart er flere steder forbundet med slidte lokaler og ældre undervisningsmaterialer, men på Next Uddannelse København i Ishøj, der ligger på Vejlebrovej, er det en helt anden oplevelse.

Skolens grundforløb 1-elever blev mødt af spritnye faciliteter, da de startede skole efter sommerferien.

- Det er mega lækkert at være her. Det er nyrenoverede lokaler og nye ting, vi bruger, så jeg synes, at det er lækkert, fortæller Jeanet Hansen, der i august startede på grundforløb 1 på Vejlebrovej 65 i Ishøj.

Eleverne på grundforløb 1 kommer fra 9. og 10. klasse og har allerede besluttet sig for, at de gerne vil prøve kræfter med et håndværk. På forløbet finder de ud af, hvilket håndværk og dermed hvilken erhvervsuddannelse, de gerne vil starte på.

Jeanet Hansen ved allerede nu, at hun gerne vil være frisør, og hun er derfor startet på et forløb, der peger i den retning. Efter et par uger på Next har hun kun gode ting at sige om skolen og ikke mindst lærerne.

- Jeg synes, at lærerne er meget engagerede og på. De gør virkelig noget ud af, at det er fede timer, vi har, siger 17-årige Jeanet Hansen, der til daglig bor i Greve.

17-årige Natascha Dodd er en anden af eleverne på forløbet. Selv om hun hver dag tager turen fra Slagelse til Ishøj for at komme i skole, synes hun, den lange transport er godt givet ud.

- Next Uddannelse København har bedre lærere og lokaler, og så er det tæt på København, hvor jeg sigter efter at komme hen, når jeg er færdiguddannet, siger Natascha Dodd, der ligesom Jeanet Hansen gerne vil være frisør.

Eleverne på Vejlebrovej 65 har endnu mere at glæde sig over. I sommeren 2020 står en spritny kantine færdig i stueetagen, som kommer alle adressens elever til gode. På samme tidspunkt er et nyt multiværksted, som skal rumme blandt andet smedeuddannelsen, også klar til brug.

Hverken Jeanet Hansen eller Natascha Dodd får dog glæde af de nye rammer, da de, hvis alt går efter planen, til januar rykker til Nexts afdeling på Rentemestervej i København NV, hvor frisøruddannelsen har hjemme.

Next i Ishøj huser både gymnasieelever, 10. klasseselever, grundforløb 1-elever, elektrikerelever, smedeelever og produktørelever.