27. maj 2020
Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der forårsagede eksplosionen på Svanedammen i Brøndby, lyder det fra Vestegnens Politi. Foto: Kim Matthai Leland
Det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der forårsagede eksplosionen på Svanedammen i Brøndby, lyder det fra Vestegnens Politi. Foto: Kim Matthai Leland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eksplosion på villavej: Så langt er politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksplosion på villavej: Så langt er politiet
Vestegnen - 20. september 2019 kl. 16:50
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Intet tyder på, at eksplosionen på Svanedammen i Brøndby natten til fredag, har relation til bander eller lignende type konflikter.

Det er vurderingen hos Vestegnens Politi fredag eftermiddag.

Vestegnens Politi er fortsat i gang med efterforskningen, og søger efter vidner, der har observeret noget mistænkeligt i området før, under eller efter eksplosionen, som blev anmeldt til politiet klokken 00.45 natten til fredag. Der kan være tale om personer eller biler i området.

Vestegnens Politi var fremme på Svanedammen kort efter, og kunne konstatere, at eksplosionen havde skadet en parkeret bils ene side, knust ruder og skadet gavlen på nærmeste hus samt skadet en anden bil i nærheden på vejen. Hovedstadens Beredskab konstaterede, at der ikke var fare for brand.

Vestegnens Politi tilkaldte, foruden egne teknikere og hundepatruljer, også det kemiske beredskab og sprængstofeksperter. Hvad der forårsagede eksplosionen er det dog stadig for tidligt at udtale sig om på nuværende tidspunkt, lyder meldingen fra politiet.

Vestegnens Politi vil på nuværende tidspunkt heller ikke kommentere på, om der var beboere hjemme i huset, da eksplosionen fandt sted. Det ligger dog fast, at ingen personer kom til skade ved eksplosionen, der kunne høres langt væk.

Lokalbetjente har fredag været i området med en mobil politistation. Her kunne borgere aflevere tips og oplysninger til politiet, eller få en snak om bekymringer og utryghed.

Hvis man har oplysninger, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?