16. januar 2021
Birgitte Byrgesen er glad for, at swingerklubber regnes som fitnesscentre, så de kan lukke flere ind. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Birgitte Byrgesen er glad for, at swingerklubber regnes som fitnesscentre, så de kan lukke flere ind. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter forvirring: Swingerklub åbner som fitnesscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter forvirring: Swingerklub åbner som fitnesscenter
Vestegnen - 03. november 2020 kl. 19:49
Af Jeppe Hee Rømer

Skiftende regler og retningslinjer har gjort livet svært for landets swingerklubber. Det gælder også for Swingland i Ishøj.

Nu er det dog officielt, at Swingland og andre klubber sidestilles med fitnesscentre. Dermed er der ikke forsamlingsforbud på ti, i stedet må der lukkes én gæst ind per 4 kvadratmeter. Det glæder ejer af Swingland, Birgitte Byrgesen.

- Det er selvfølgelig meget positivt for forretningen, siger hun.

- Men processen har været meget frustrerende, fordi vi har fået så mange forskellige meldinger, fortsætter hun og forklarer, at det er de enkelte lokale politistationer, der har skullet stå for at lave retningslinjerne for klubberne i deres politikreds.

Swingland strækker sig over 700 kvadratmeter, og dermed må der lukkes 175 mennesker ind af gangen. Afstandskravet er af gode grunde svært at overholde, men her understreger Birgitte Byrgesen, at der kun er tale om retningslinjer.

Selvom klubben stadig er åben og Event kalenderen er fyldt op, har coronaepidemien selvfølgelig indvirkning på aktiviteten i klubben.

- Rent leg-mæssigt er der ikke helt så meget på kryds og tværs som før, fortæller en ærgerlig Birgitte Byrgesen, som glæder sig til coronaen er forbi, og det hele kan komme tilbage til normalen.

Se flere billeder fra Swingland i billedgalleriet over artiklen.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?