30. oktober 2020
Mark Dion, Mobile Wilderness Unit - Wolf, 2006. Installationsfoto fra udstillingen Dyr i kunsten. Foto: David Stjernholm
Mark Dion, Mobile Wilderness Unit - Wolf, 2006. Installationsfoto fra udstillingen Dyr i kunsten. Foto: David Stjernholm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyreeksperter i samtale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyreeksperter i samtale
Vestegnen - 22. september 2020 kl. 12:57

I anledning af den populære særudstilling "Dyr i kunsten" kan de besøgende på kunstmuseet Arken i Ishøj i dette efterår opleve en perlerække af Danmarks mest kendte eksperter i dyr.

Det sker, når Arken inviterer til "Pet Talks" - tre levende og vidensformidlende samtaler om os og dyrene modereret af biolog og forfatter Vicky Knudsen. I den første talk gæster naturformidler Sebastian Klein og biolog og videnskabelig direktør i København Zoo Bengt Holst museet.

Underholdning og indsigt

Mennesket er videbegærligt, og dyrenes liv fascinerer os dybt. Hvordan føles det mon at være en høne? Ved en gris, at den er en gris? Og hvordan ser verden ud gennem ulveøjne?

Vi ved, at alle organismer er forbundne, og at mennesket er en del af naturens og arternes udvikling. Men hvad sker der, når vi glemmer det?

Kom med til en underholdende og indsigtsfuld talk med to af landets bedst kendte dyre-eksperter. Onsdag den 23. september kl. 17.30 gæster Sebastian Klein og Bengt Holst Arken i en samtale om, hvordan vi ser på dyr. Vicky Knudsen modererer samtalen og kommer med interessante indspark undervejs.

Særudstillingen "Dyr i kunsten" viser værker af flere end 30 internationale kunstnere, der med humor, vid og bid går i kødet på vores forhold til dyrene. Udstillingen udforsker, hvordan vi mennesker bruger, ser på, taler om og menneskeliggør dyr og kommer med mangfoldige bud på, hvordan vi forstår os selv gennem andre dyrearter.

Udstillingen kan opleves på Arken til og med den 10. januar 2021.

Man kan læse mere på www.arken.dk

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?