3. juli 2020
Der er nisser og jul i overflod i Baldoni?s Julecirkus.
gallery icon

Se billedserie

Der er nisser og jul i overflod i Baldoni?s Julecirkus.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drillenisser og julemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drillenisser og julemand
Vestegnen - 03. december 2019 kl. 09:57
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nisser og jul i overflod, når Baldoni's Julecirkus onsdag den 11. december klokken 17 gæster Glostrup Hallen. Det er den eneste forestilling på Vestegnen.

Vestegnen/Sydkystens læsere kan vinde billetter til forestillingen, ved at deltage i konkurrencen på www.sn.dk/vestegnen

Hovedpræmien er fire billetter, så hele familien kan få en hyggelig juleoplevelse i cirkus. Foruden billetterne får vinderen taget et billede med en af de frække nisser.

Foruden hovedpræmien trækkes der lod om 3 x 2 billetter.

Man deltager i konkurrencen ved at klikke ind på www.sn.dk/vestegnen og på forsiden finde konkurrencebanneret. Klik på konkurrencebanneret og udfyld den elektroniske kupon. Sidste frist for at deltage er fredag den 6. december, og vinderne får direkte besked på mail, så husk at holde øje med mailboksen.

Billede

Nisser i hopla

Baldoni's nisser er som altid i hopla. I år bliver manegen fyldt med nisser fra nær og fjern.

I forestillingen er der jonglerende nisser, balancenisser, kravlenisser, spillenisser og klovnenisser. Der er simpelthen nisser og jul i overflod. De er utålmodige og ellevilde for at vise børn og voksne, hvad de kan, så derfor er de allerede trukket i det fineste nissetøj og venter kun på at møde publikum.

De kække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier. Børn og voksne kan også nyde den glade julegris Anton Antonius' frække og sjove påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne.

Jul for hele familien

Alt er klart til en herlig juleforestilling. Den kære gamle julemand har også lovet at komme selvom han har meget travlt, for han vil ikke skuffe alle de dejlige forventningsfulde børn og voksne.

Allerede ved døren emmer der af jul med glad julemusik og når man træder ind i salen ser man manegen med gran, kugler og lys og nyder duften af popcorn. Der er virkelig lagt op til et par herlige timer hvor julestemningen i den grad er i fokus.

Baldoni hjælper

Julen er traditionernes tid med familiehygge, samvær, glæde og ikke mindst overraskelser. Man siger jo, at julen er børnenes fest og sådan er det da også for de fleste.

Men der er desværre også børn, som har det rigtig svært og de børn vil Baldoni's Julecirkus rigtig gerne hjælpe. Baldoni har derfor i år lavet et unikt samarbejde med De Danske Julemærkehjem. Hver gang der købes en billet til Baldoni's juleforestillinger donerer Cirkus Baldoni 10 kroner til julemærkehjemmene.

Så trækker man et par timer ud af kalenderen, så får hele familien en dejlig juleoplevelse, samtidig med man hjælper børn, som har det svært.

Billede

Under nissehuerne

Under nissehuerne i Baldoni's Julecirkus, finder publikum både kendte ansigter og også helt nye nisseartister, som aldrig har været præsenteret før.

Cirkus Baldoni besøger en lang række byer fra marts til september, blandt andet på Vestegnen. I julemånederne har de gennem mange år optrådt med Cirkus Nissesjov for institutioner og skoler samt med Baldoni's Julecirkus til juletræsfester og julearrangementer.

Billetsalget er allerede startet og med kun den ene forestilling i Glostrup og på Vestegnen, vil der uden tvivl blive rift om billetterne.

Der er meget mere information på www.julecirkus.dk

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?