22. september 2019
Fire unge drenge er blevet dømt for at have overfaldet en jævnaldrende ung mand i Albertslund.
Fire unge drenge er blevet dømt for at have overfaldet en jævnaldrende ung mand i Albertslund.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dreng overfaldet af større gruppe jævnaldrende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dreng overfaldet af større gruppe jævnaldrende
Vestegnen - 18. marts 2019 kl. 11:06
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire unge drenge på henholdsvis 15 og 16 år fra Albertslund, er blevet dømt for at have været med til at overfalde en jævnaldrende dreng. Straffene lød på mellem 40 dage og tre måneders betinget fængsel.

Vestegnens Politi er af den opfattelse, at der var flere om overfaldet på den unge mand. Fire var dog under den kriminelle lavalder, da overfaldet fandt sted, og kan derfor ikke straffes.

Overfaldet fandt sted i begyndelsen af december i det centrale Albertslund. Det var tidligere uoverensstemmelser, muligvis på grund af et pengebeløb, der førte til overfaldet, hvor den unge dreng blev hevet ned på jorden og blandt andet blev sparket på kroppen. Det voldelige overfald skete efter forudgående aftale eller fælles forståelse mellem gerningsmændene.

I Retten i Glostrup blev en af de fire dømte straffet med 40 dages betinget fængsel, en fik 60 dages betinget fængsel og to fik tre måneders betinget fængsel. De betingede domme har en prøvetid på to år, og i dommene er der et vilkår om, at de unge skal følge kommunens anvisninger.

De fire dømte modtog dommene.