24. juli 2021
Vallensbæk Havn-redningsaktion 04
gallery icon

Se billedserie

Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dramatisk redningsaktion: Fuld sejler overbord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dramatisk redningsaktion: Fuld sejler overbord
Vestegnen - 15. juli 2021 kl. 07:44
Af Peter Erlitz

En 31-årig mand, der torsdag morgen var kraftigt beruset, satte i flere omgange redningsaktioner i gang på Vallensbæk Havn.

Den første anmeldelse fik Vestegnens Politi klokken 05.50. En borger så, at en mand var faldet i vandet fra en mindre gummibåd. En større redningsaktion blev sat i gang. Blandt andet Vestegnens Politi, Beredskab 4K i Greve og ambulance hastede til stedet.

Kort efter ringede borgeren dog til politiet og oplyste, at manden selv var svømmet ind og var kommet op på molen.

Der gik dog kun kort tid, før der kom en ny melding. Manden var hoppet i vandet og på vej ud til gummibåden, hvor motoren stadig var i gang, og lå og sejlede i cirkler.

Beredskab og politi fik fat i manden, der reagerede så kraftigt på politiets tilstedeværelse, at han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Den 31-årige mand, som politiet betegner som kraftigt beruset, er efterfølgende blevet sigtet for overtrædelse af straffeloven, fordi han efter politiets opfattelse i fuldskab har skabt en farlig situation.

Vestegnens Politi arbejder torsdag morgen fortsat med sagen, oplyser vagtchef Torben Wittendorff, der forventer at løslade manden, når han igen er ædru.

Båden er af sig selv gået på grund ved Vallensbæk Havn.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022