17. maj 2021
En 32-årig mand fra Rødovre er blevet dømt for grov vold mod to kvinder på en massageklinik i Rødovre.
En 32-årig mand fra Rødovre er blevet dømt for grov vold mod to kvinder på en massageklinik i Rødovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drama på massageklinik afgjort i retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drama på massageklinik afgjort i retten
Vestegnen - 30. april 2021 kl. 06:23
Af Peter Erlitz

Tænder blev knækket og blodet flød. Det endte alt andet end godt, da en 32-årig mand fra Rødovre gæstede en lokal massageklinik.

Nu er han i Retten i Glostrup blevet idømt ét år og seks måneders ubetinget fængsel for grov vold mod to kvinder. Han modtog dommen, selvom han ikke som sådan var enig.

Dramaet udspillede sig sent på eftermiddagen en dag i januar, hvor den 32-årige mand besøgte massageklinikken i Rødovre. To kvinder på stedet blev overfaldet og udsat for grov vold. Kvinderne blev slået med en batlignende genstand i hovedet og på kroppen, og det resulterede i knækkede tænder, blod, sår og smerter.

Den 32-årige kom efterfølgende med alvorlige trusler mod de to kvinder, der gik på, at han ville slå dem ihjel og brænde huset ned.

Efter overfaldet kom den 32-årige af sted uden strømper og sko, og det fik ham til at begå gaderøveri mod to tilfældige personer i et vejkryds tæt på massageklinikken. De to personer blev truet på livet med den batlignende genstand, fordi gerningsmanden ville have deres sko og strømper. Det lykkedes gerningsmanden at slippe af sted med et par strømper.

Den 32-årige blev ret hurtigt anholdt af Vestegnens Politi, og dagen efter overfaldet blev han varetægtsfængslet af en dommer i Retten i Glostrup. Nu er dommen faldet, og retten besluttede, at den 32-årige, der tidligere er straffet for vold, skulle sendes til omgående afsoning af straffen.

Foruden den grove vold på massageklinikken og det efterfølgende gaderøveri, blev den 32-årige også dømt for et voldeligt overfald på åben gade i Rødovre tilbage i august 2020. I forbindelse med tumult midt om natten, slog den 32-årige en mand i ansigtet, så han mistede sine briller, hvorefter den 32-årige tog halsgreb på manden.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?