18. maj 2021
Dykkere leder efter spor i Rådhusdammen i Albertslund.
Dykkere leder efter spor i Rådhusdammen i Albertslund.
Foto: Mikkel Johansen / Byrd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dræbt af flere knivstik: 26-årig fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dræbt af flere knivstik: 26-årig fængslet
Vestegnen - 22. april 2021 kl. 14:15
Af Peter Erlitz

En 26-årig mand er torsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, efter et voldsomt knivstikkeri onsdag aften.

Han er sigtet for drab på en 33-årig mand onsdag aften i Albertslund.

Den 26-årige mand nægter sig skyldig i sigtelsen om drab, fremgik det ved grundlovsforhøret i Retten i Glostrup, men ifølge Vestegnens Politi har han erkendt dele af forløbet.

Manden blev anholdt af Vestegnens Politi klokken 19.06 - meget kort tid efter, at knivstikkeriet blev anmeldt.

På anklagerens anmodning, blev grundlovsforhøret afholdt for lukkede døre, af hensyn til efterforskningen hos Vestegnens Politi, hvor man fortsat mangler at foretage vidneafhøringer og sikre tekniske spor.

Det er derfor ikke muligt for offentligheden at få indsigt i et muligt motiv, til beviserne i sagen, og til den 26-åriges forklaring om den alvorlige hændelse.

Af sigtelsen fremgår det, at knivstikkeriet fandt sted cirka klokken 18.56 på stien ud for Vognporten 14 i Albertslund. Stien løber langs med kollegiebyggeriet og Rådhusdammen - søen ved Albertslund Rådhus og Musikteater Albertslund.

Der blev, ifølge sigtelsen, anvendt to knive, og offeret blev stukket flere gange, blandt andet i halsregionen og i brystet.

Ifølge Vestegnens Politi var det en nabokonflikt mellem de to mænd, der var baggrund for den alvorlige hændelse.

arrow Læs også: Drabsefterforskning: Dykkere finder muligt spor
Dykkere ledte efter spor

Vestegnens Politi rykkede, sammen med ambulance og akutlæge, massivt til stedet, da man onsdag aften fik anmeldelsen.

Offeret var hårdt kvæstet, og han blev hastet til Rigshospitalets traumecenter. Han døde dog af sine kvæstelser natten til torsdag.

Vestegnens Politi afspærrede et større område omkring gerningsstedet for at sikre spor, ligesom dykkere blev tilkaldt for at lede efter spor i Rådhusdammen.

Vestegnens Politi leder fortsat efter gerningsvåben i sagen, og i den forbindelse forsætter dykkerarbejde i Rådhusdammen.

Politiet vil stadig også gerne høre fra vidner, der har bemærket noget. Har man oplysninger, kan Vestegnens Politi kontaktes døgnet rundt på telefon 43861448.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?