24. juni 2021
Byrd - Dykkere i Albertslund efter knivdrab 01
gallery icon

Se billedserie

Foto: Mikkel Johansen / Byrd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabsefterforskning: Dykkere finder muligt spor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabsefterforskning: Dykkere finder muligt spor
Vestegnen - 23. april 2021 kl. 14:10
Af Peter Erlitz

Dykkere har fredag fundet to kniv, som kan have relation til drabet onsdag aften i Albertslund.

Det oplyser Vestegnens Politi.

Under grundlovsforhøret torsdag kom det frem, at der skulle være brugt to knive, da en 33-årig mand onsdag aften blev dræbt af flere knivstik.

arrow Læs også: Dræbt af flere knivstik: 26-årig fængslet
Skal undersøges af kriminalteknikere

Forsvarets dykkere har i flere omgange gennemsøgt søen, der ligger mellem Albertslund Rådhus og Vognporten, hvor drabet fandt sted.

Vestegnens Politi oplyser, at de to knive indgår i efterforskningen, og at de nu skal undersøges af Nationalt Kriminalteknisk Center.

Artiklen fortsætter under billedet

Mand er varetægtsfængslet

En 26-årig mand blev torsdag eftermiddag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, siger for drabet på den 33-årige mand onsdag aften. Han er sigtet for drab på den 33-årige mand onsdag.

Den 26-årige mand nægter sig skyldig i sigtelsen om drab, fremgik det ved grundlovsforhøret i Retten i Glostrup, men ifølge Vestegnens Politi har han erkendt dele af forløbet.

Manden blev anholdt af Vestegnens Politi onsdag aften klokken 19.06 - meget kort tid efter, at knivstikkeriet blev anmeldt.

Af sigtelsen fremgår det, at knivstikkeriet fandt sted cirka klokken 18.56 på stien ud for Vognporten 14 i Albertslund. Stien løber langs med kollegiebyggeriet og søen ved Albertslund Rådhus og Musikteater Albertslund.

Der blev, ifølge sigtelsen, anvendt to knive, og offeret blev stukket flere gange, blandt andet i halsregionen og i brystet.

Ifølge Vestegnens Politi var det en nabokonflikt mellem de to mænd, der var baggrund for den alvorlige hændelse.

Video: Mikkel Johansen / Byrd
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?