23. januar 2021
Her er afgrænsningen af visitationszonen i Rødovre.
Her er afgrænsningen af visitationszonen i Rødovre.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drab får politiet til at indføre visitationszone

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drab får politiet til at indføre visitationszone
Vestegnen - 08. april 2020 kl. 20:43
Af Peter Erlitz

Drabet på en 22-årig mand får Vestegnens Politi til at indføre visitationszone i dele af Rødovre.

Onsdag eftermiddag blev en 22-årig mand dræbt af skud i Brønshøj. Politiet vurderer, at der er tale om en konflikt mellem kriminelle grupperinger, og onsdag aften har det fået Vestegnens Politi til at indføre visitationszone i dele af Rødovre.

arrow Læs også: Politiaktion i visitationszone

Visitationszonen i dele af Rødovre Kommune gælder fra i aften, onsdag den 8. april 2020 kl. 20 og foreløbig til fredag den 17. april 2020 kl. 18.

Visitationszonen er indført, fordi politiet vurderer, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger, som holder til henholdsvis i Husum og i en del af Rødovre. - Visitationszonen skal skabe tryghed for borgerne i området, gøre det let for vores betjente at undersøge personer og biler for våben og dermed gøre det svært for kriminelle at skabe utryghed for beboerne, siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Vestegnens Politi. Politiinspektøren tilføjer, at Vestegnens Politi har skærpet opmærksomheden mod de kriminelle miljøer, øget tilstedeværelsen i visitationszonen og samarbejder tæt med Københavns Politi.

Visitiationszonen er afgrænset af Slotsherrensvej, Rødovrevej, Veronikavej, Randrupvej, Damhus Boulevard, Frøslevvej, kommunegrænsen mod Hvidovre Kommune, kommunegrænsen mod Brøndby Kommune, Korsdalvej, Rødovre Parkvej, Tårnvej og Slotsherrensvej.

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

arrow Konflikt blandt kriminelle: Forlænger visitationszone
17. april 2020 kl. 16:43 Opdateret: kl. 16:26
arrow Massivt til stede: Politikontrol i visitationszone
17. april 2020 kl. 10:17 Opdateret: kl. 10:17
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?